Ο Νόελ Γκάλαχερ και οι High Flying Birds κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους «Pretty Boy»

Ο Νόελ Γκάλαχερ και οι High Flying Birds κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους «Pretty Boy»

Στη μουσική σύνθεση συμμετέχει ο Τζόνι Μαρ των The Smiths

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το συγκρότημα του Νόελ Γκάλαχερ, High Flying Birds, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι λίγο πριν το επερχόμενο άλμπουμ. Το τραγούδι ονομάζεται «Pretty Boy» και στη μουσική σύνθεση, συγκεκριμένα την κιθάρα, συμμετέχει ο Τζόνι Μαρ των The Smiths. 

Σε Δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε, ο Γκάλαχερ ανέφερε: «Το “Pretty Boy” ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα, το πρώτο τραγούδι του οποίου το demo παρουσίασα και εκείνο που ολοκληρώθηκε πριν από όλα, οπότε θεώρησα σωστό αυτό να είναι το πρώτο σινγκλ. Μπράβο στον Τζόνι Μαρ που “απογείωσε” τη μουσική. Να περιμένετε μια σύντομη εμφάνιση από μένα στο βίντεο…». 

Το πρώην μέλος των Oasis και η μπάντα του ηχογράφησαν το κομμάτι στο στούντιο του μουσικού στο Λονδίνο. Το επόμενο LP των High Flying Birds αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα η ακριβής ημερομηνία ή άλλες λεπτομέρειες. 

Το προηγούμενο άλμπουμ με τίτλο «Who Built the Moon?» κυκλοφόρησε το 2017. Το 2019, κυκλοφόρησαν το EP με τίτλο «Black Star Dancing». Το 2021, ο Γκάλαχερ επέβλεψε μια μουσική συλλογή με τα καλύτερα τραγούδια των High Flying Birds. 

Με πληροφορίες από το Pitchfork 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή