Rockwave Festival: Τα ονόματα που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι στο Terra Vibe

Rockwave Festival: Τα ονόματα που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι στο Terra Vibe

Ρόμπι Γουίλιαμς, Deep Purple, Black Keys, Mika, Vile Valο είναι μερικοί μόνο από αυτούς που θα μας οδηγήσουν για άλλη μια φορά στη Μαλακάσα, στη 1, στις 7 και 8 Ιουλίου του 2023

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυναμικά ετοιμάζεται να επιστρέψει φέτος το Rockwave Festival και να μας κάνει να πάρουμε για άλλη μια φορά τον δρόμο για τη Μαλακάσα και το Terra Vibe στη 1, στις 7 και 8 Ιουλίου. 

Στο line up της φετινής διοργάνωσης, που τώρα ήρθαν να προστεθούν και μερικά καινούργια ονόματα, συναντάμε αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κι όχι μόνο κοινού. 

Έτσι, το Σάββατο 1 Ιουλίου στη σκηνή του Terra Vibe θα επιστρέψει ο Ρόμπι Γουίλιαμς, για τον οποίο δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. O Βρετανός θα εμφανιστεί για άλλη μια φορά στη χώρα μας για να τραγουδήσει μεγάλες του επιτυχίες όπως το «Feel», το «Angels», το «Let Me Entertain You», μεταξύ πολλών άλλων. 

Rockwave Festival: Τα ονόματα που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι στο Terra Vibe-1

Μαζί του θα εμφανιστεί o Τζέιμς Μπέι, ένας Βρετανός μουσικός που διακριθεί τόσο στην πατρίδα του, έχοντας στη συλλογή του μερικά Brit Awards, κι όχι μόνο, μιας και μετρά και 3 υποψηφιότητες για Grammy,στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Για την πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας με διάθεση για «ποπ έκρηξη» ετοιμάζεται και ο Mika, ο μουσικός που κάποτε μας έκανε να τραγουδάμε ακατάπαυστα για την «Grace Kelly».

Το line up της πρώτης ημέρας του Rocwave συμπληρώνουν o Λονδρέζος Τζόναθαν Τζερεμάια αλλά και ο «δικός μας» Leon of Athens.

Η Παρασκευή 7 Ιουλίου είναι αφιερωμένη στον «σκληρό» ήχο, με headliners τους θρυλικούς Deep Purple, οι οποίοι δεκαετίες μετά την καθοριστική συμβολή τους στο χαρντ ροκ, κρατούν τη σπίθα τους ζωντανή πάνω στη σκηνή. Πριν από αυτούς, στη σκηνή του Terra Vibe θα ανέβουν οι Saxon, κουβαλώντας μια ιστορία 45 χρόνων, ως βασικοί εκπρόσωποι του λεγόμενου «new wave of british heavy metal». 

Τέλος, το Σάββατο 8 Ιουλίου το Rockwave θα υποδεχθεί τους Black Keys. Το ντουέτο των Νταν Άουερμπαχ και Πάτρικ Κάρνεϊ, θα έχουν στις αποσκευές τους όλα τα κομμάτια τους που αγαπήσαμε, καθώς και τον περσινό τους δίσκο «Dropout Boogie».

Rockwave Festival: Τα ονόματα που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι στο Terra Vibe-2

Την ίδια μέρα θα εμφανιστούν και οι Puscifer, πίσω από τους οποίους βρίσκεται ο Μέιναν Τζέιμς Κίναν, που είναι επίσης η φωνή των Tool και των A Perfect Circle. Στην Αθήνα θα επιστρέψει και ένας μουσικός που το εγχώριο κοινό αγάπησε πολύ μέσα από την μπάντα του, τους HIM, και δεν είναι άλλος από τον Ville Vallo. 

Πριν από όλους αυτούς, το Σάββατο 8 Ιουλίου, το κοινό θα προθερμάνουν ο Κίσι Μπάσι, με τις απαλές και ηλιόλουστες μελωδίες του, αλλά και οι Frenzee, που αποτελούνται από τρία αδέρφια που γεννήθηκαν στην Αυστραλία, μεγάλωσαν στην Κρήτη και τιμούν τις πανκ καταβολές τους. 

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή, μιας και αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις από το Rockwave. 

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκετε εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή