Η Rosalía έρχεται στην Αθήνα, ετοιμαστείτε να φωνάξετε «Saoko papi saoko»

Η Rosalía έρχεται στην Αθήνα, ετοιμαστείτε να φωνάξετε «Saoko papi saoko»

Το Release Athens και το SNF Nostos ενώνουν τις δυνάμεις τους σε δύο σκηνές 20, 21 και 23 Ιουνίου, με την Καταλανή σταρ να είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που ανακοινώνεται. Ραντεβού στις 20 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού.

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλο και πυκνώνουν οι συναυλιακές και φεστιβαλικές ανακοινώσεις για το 2023, αλλά αυτή που ήρθε τώρα είναι η πιο δυνατή που μάθαμε ως τώρα. 

Έτσι, λοιπόν, η Rosalía που έχει βάλει για τα καλά την Ισπανία στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζεται να έρθει στη χώρα μας για μία συναυλία την Τρίτη 20 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. 

Η Καταλανή σταρ είναι το πρώτο από τα ονόματα που ανακοινώνεται από τη νέα μεγάλη συνεργασία ανάμεσα στο Release Athens και το SNF Nostos.

Το Release Athens x SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), αποτελώντας ταυτόχρονα αναπόσπαστο κομμάτι του Release Athens 2023. Με την υποστήριξη του ΙΣΝ, τις συγκεκριμένες τρεις ημέρες τo εισιτήριο θα είναι ακόμα πιο προσιτό με πρόσβαση και στις δύο σκηνές.

Βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τους παραδοσιακούς ρυθμούς του flamenco, της salsa και της bachata με το reggaeton, το hip hop και το R&B, η Rosalía άφησε άναυδους τους ανυποψίαστους ακροατές με το «El Mal Querer» (2018), ένα ιδιοφυές άλμπουμ που με το ένα πόδι πατάει στην mainstream pop και με το άλλο στο avant-garde. Το αποτέλεσμα ήταν ένας απόλυτος θρίαμβος που σάρωσε τα Latin Grammy Awards και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση ανάμεσα σε όλους τους ισπανόφωνους.

Το 2022 και με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της, κυκλοφόρησε το εξαρετικό «Motomami», το οποίο αποθεώθηκε από όλα τα σημαντικά μουσικά έντυπα ως πρωτοποριακό και βρέθηκε δικαιωματικά στην κορυφή κάθε λίστας με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής (The Weeknd, Billie Eilish, Pharrell, J Balvin, Travis Scott, Cardi B), ετοιμάζεται να σαρώσει τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη με προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Coachella, το Lollapalooza, το Primavera και το Rock Werchter, μεταξύ πολλών άλλων.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, ετοιμαστείτε για ένα show που οι New York Times χαρακτήρισαν ως «μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε δει τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Rosalía είναι ένα παγκόσμιο pop είδωλο του μεγέθους της Beyonce και της Rihanna». 

Η Rosalía έρχεται στην Αθήνα, ετοιμαστείτε να φωνάξετε «Saoko papi saoko»-1

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 10/2, στις 11:00, προς 45€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια με αρχική τιμή 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Επισημαίνουμε πως ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρει τις παραπάνω παροχές λειτουργεί μόνο στην Πλατεία Νερού αλλά οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων έχουν πρόσβαση και στις δύο σκηνές.

Διάθεση εισιτηρίων*:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα releaseathens.gr / viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα  Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr / www.snfnostos.org

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή