Spotify: Ο The Weeknd, πρώτος καλλιτέχνης που έφτασε τους 100 εκατ. μηνιαίους ακροατές στην πλατφόρμα

Spotify: Ο The Weeknd, πρώτος καλλιτέχνης που έφτασε τους 100 εκατ. μηνιαίους ακροατές στην πλατφόρμα

Το επίτευγμα έρχεται αμέσως μετά την κυκλοφορία του ρεμίξ στο τραγούδι «Die For You» σε συνεργασία με την Αριάνα Γκράντε, το οποίο βρίσκεται στην έβδομη θέση της λίστας του Billboard με τα 100 καλύτερα κομμάτια

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο The Weeknd έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που έφτασε τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές, όπως επιβεβαίωσε η streaming πλατφόρμα. 

Η είδηση κοινοποιήθηκε πρώτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Spotify όπου αναφέρεται: «Είναι επίσημο: Στις 27 Φεβρουαρίου, ο The Weeknd έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που έφτασε τους 100 εκατ. μηνιαίους ακροατές». 

Την ώρα δημοσίευσης της είδησης σε διεθνείς μουσικούς ιστότοπους, η Μάιλι Σάιρους κατείχε τη δεύτερη θέση με παραπάνω από 82 εκατ. μηνιαίους ακροατές στην εφαρμογή. Η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκόταν στην τρίτη θέση με 80 εκατ. και η Ριάνα με 79 εκατ. 

Το επίτευγμα έρχεται αμέσως μετά την κυκλοφορία του ρεμίξ στο τραγούδι «Die For You» σε συνεργασία με την Αριάνα Γκράντε, το οποίο βρίσκεται στην έβδομη θέση της λίστας του Billboard με τα 100 καλύτερα κομμάτια. 

Στη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων, ο The Weeknd κυκλοφόρησε πέντε άλμπουμ: το πρώτο ήταν το «Kiss Land» από το 2013 και το πιο πρόσφατο το «Dawn FM» από το 2022. Επιπλέον, κυκλοφόρησε το «The Dawn FM Experience» για την υπηρεσία Amazon Prime Video ως συμπλήρωμα του άλμπουμ. 

Πρόσφατα, προβλήθηκε η συναυλία – αφιέρωμα «The Weeknd: Live at SoFi Stadium» που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας «After Hours ‘Til Dawn» στο HBO Max. Εκεί αναμένεται να κυκλοφορήσει η πρώτη του δραματική σειρά «The Idol». 

Σχεδιασμένο μαζί με τον δημιουργό του «Euphoria» Σαμ Λέβινσον, το «The Idol» ακολουθεί «έναν γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη μιας σύγχρονης αίρεσης που αναπτύσσει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο ποπ είδωλο». 

Με πληροφορίες από το Variety 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή