Μάιλι Σάιρους: Επιστροφή στην κορυφή της λίστας Billboard Hot 100 με το «Flowers»

Μάιλι Σάιρους: Επιστροφή στην κορυφή της λίστας Billboard Hot 100 με το «Flowers»

Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες -και έπειτα από έξι εβδομάδες στην κορυφή- βρέθηκε στη δεύτερη θέση, καθώς την πρώτη κατείχαν οι The Weeknd και Αριάνα Γκράντε με το τραγούδι τους «Die for You» και ο Μόργκαν Γουόλεν με το «Last Night».

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο τραγούδι της Μάιλι Σάιρους, «Flowers», επέστρεψε στην πρώτη θέση της λίστας του Billboard με τα 100 καλύτερα τραγούδια. Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες -και έπειτα από έξι εβδομάδες στην κορυφή- βρέθηκε στη δεύτερη θέση, καθώς την πρώτη κατείχαν οι The Weeknd και Αριάνα Γκράντε με το τραγούδι τους «Die for You» και ο Μόργκαν Γουόλεν με το «Last Night». 

Το σινγκλ «Flowers» περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας/τραγουδοποιού με τίτλο «Endless Summer Vacation», το οποίο σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της λίστας του Billboard με τα 200 καλύτερα τραγούδια. 

Στο μεταξύ, η συνεργασία των Rema και Σελένα Γκόμεζ στο τραγούδι «Calm Down» πήγε από τη 19η στην 8η θέση στη λίστα του Billboard με τα 100 καλύτερα σίνγκλ. Είναι η πρώτη φορά που ο 22χρονος Rema κατακτά μια θέση στο top 10 και η ένατη για την Γκόμεζ. 

Η κατάταξη του Hot 100 του Billboard περιλαμβάνει όλα τα είδη streaming στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων audio, video, αναπαραγωγών στο ραδιόφωνο και δεδομένων πωλήσεων. 

Το «Flowers», που κυκλοφόρησε από τις εταιρείες Smiley Miley/Columbia Records, διεκδικεί την πέμπτη του εβδομάδα στην κορυφή σε λίστες ραδιοφώνων. Εκτός, όμως, από τη μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο, συγκέντρωσε και 28,2 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο streaming, σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας δεδομένων ψυχαγωγίας Luminate. 

Με πληροφορίες από το Billboard

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή