ΜΟΥΣΙΚΗ

Σύγχρονο τέμπο στο Παλαιό Ελαιουργείο

22s10pts

Συγκροτήματα και μουσικοί της νέας γενιάς καταφθάνουν τις επόμενες μέρες στην Ελευσίνα στο πλαίσιο των φετινών Αισχυλείων με ένα πολυδύναμο ρεπερτόριο διαφορετικών ειδών μουσικής και στυλ, με αποκορύφωμα τον φημισμένο σε όλη την Ευρώπη Theodore. Ο 25χρονος Ελληνας μουσικός, που διαπρέπει στο εξωτερικό, θα παρουσιάσει μια συναυλία-παράσταση στο Παλαιό Ελαιουργείο (29/9) με ηλεκτρονική μουσική και άμπιεντ ατμόσφαιρα.

Σε ένα διαφορετικό μουσικό είδος οι Star Wound από την Αθήνα, με αγγλικό στίχο, θα παρουσιάσουν τζαζ, ροκ και καμπαρέ τραγούδια (23/9), για να ακολουθήσουν αργότερα οι String Demons (27/9) που μεταπλάθουν συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen αλλά και του Μάρκου Βαμβακάρη για κλασικό τσέλο και βιολί.

Με τη φετινή της συμμετοχή σε μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές συναντήσεις, το φεστιβάλ South by Southwest (SXSW) στο Οστιν του Τέξας, η τραγουδοποιός Στέλλα Χρονοπούλου (30/9) θα εμφανιστεί στη σκηνή του Παλαιού Ελαιουργείου ερμηνεύοντας τα indie «Detox» και «Picking Words» και νέα της κομμάτια.

Οι «Μουσικοί Κύκλοι» των Αισχυλείων θα κλείσουν με τον Απόστολο Ρίζο (1/10) και την τραγουδοποιό Κατερίνα Μακαβού (2/10).

​​Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, ώρα έναρξης συναυλιών 8.30 μ.μ., γενική είσοδος 5 ευρώ.