«Επιβάλλουν» τη διασκέδαση

«Επιβάλλουν» τη διασκέδαση

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τραγούδια τους παίζουν σε σταθερή βάση στα περισσότερα μουσικά ραδιόφωνα και της Ελλάδας. Επιτυχίες όπως τα «Walking with a ghost», «Castle in the snow», «Frozen to death» και «Mind if I stay» μοιάζουν πλέον σαν να τις ακούμε ολόκληρες δεκαετίες κι όχι (το πολύ) μερικά μόνο χρόνια. Κάπως έτσι, είναι λογικό η αναμονή για το αυριανό λάιβ των Kadebostany στο Fuzz να είναι μεγάλη. Στο πλαίσιο της «Monumental» περιοδεία τους και με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του καινούργιου ομότιτλου άλμπουμ, οι ποπ νεωτεριστές έρχονται για να… επιβάλουν τον νόμο της διασκέδασης. Είναι χαρακτηριστικό πως η σχετική προαναγγελία του δίσκου κάνει λόγο για «13 εκλεπτυσμένα τραγούδια για τις μάζες».

Σε αυτή τη νέα περίοδο των Kadebostany, πρόκειται να μας συστηθεί και μια καινούργια τάξη ερμηνευτών. H οπτικοακουστική εμπειρία που προσφέρουν επί σκηνής γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη, παραμένοντας ταυτόχρονα μοναδικά άμεση, σε ένα καλοστημένο και μελετημένο σόου που ευελπιστούν να τους οδηγήσει στην καθολική αναγνώριση. Αλλωστε, είναι, σε μεγάλο βαθμό, αυτό το στοιχείο του εκκεντρισμού στη ζωντανή της παρουσία, που δίνει στην μπάντα ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και ενισχύει τον μύθο της.

​​Οι πόρτες του Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος) ανοίγουν στις 8 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή