Hulu: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς για την Ελίζαμπεθ Χολμς και την υπόθεση Theranos

Hulu: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς για την Ελίζαμπεθ Χολμς και την υπόθεση Theranos

Η streaming πλατφόρμα Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης μίνι - σειράς «The Dropout», μιας δραματικής απεικόνισης της ζωής, καριέρας και πτώσης της ιδρύτριας και διευθύνουσας συμβούλου της startup εταιρείας Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η streaming πλατφόρμα Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης μίνι – σειράς «The Dropout», μιας δραματικής απεικόνισης της ζωής, καριέρας και πτώσης της ιδρύτριας και διευθύνουσας συμβούλου της startup εταιρείας Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς. Τη Χολμς υποδύεται η Αμάντα Σάιφρεντ («Mank», «Mamma Mia», «Jennifer’s Body»). 

Το «The Droupout» που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου, ακολουθεί τη Χολμς καθώς εγκαταλείπει το Πανεπιστήμιο του Στανφορντ για να ιδρύσει τη Theranos, τη startup της Σίλικον Βάλεϊ που θα έφερνε την επανάσταση στις αιματολογικές εξετάσεις χρησιμοποιώντας μια συσκευή που υποτίθεται ότι θα απαιτούσε μόνο λίγες σταγόνες αίματος για τη διαδικασία. Στις 3 Ιανουαρίου, κρίθηκε ένοχη για τέσσερις κατηγορίες εξαπάτησης των επενδυτών στην εταιρία Theranos. 

Ο Ναβίν Άντριους («Lost», «The English Patient») θα υποδυθεί τον πρώην συνέταιρο της Χολμς, Αμερικανό επιχειρηματία Ραμές Μπαλουάνι ο οποίος θα δικαστεί αργότερα το 2022. Τους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνει ένα καστ ονομάτων όπως οι Γουίλιαμ Μέισι, Λόρι Μέτκαλφ, Ελίζαμπεθ Μάρβελ, Κέιτ Μπάρτον, Στίβεν Φράι, Σαμ Γουότερστον κ.α.

Ωστόσο, το «The Droupout» δεν είναι το μοναδικό πρότζεκτ με επίκεντρο τη Χολμς. Η ταινία του Άνταμ ΜακΚέι με τίτλο «Bad Blood» και πρωταγωνίστρια τη Τζένιφερ Λόρενς, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο ανάπτυξης. Η Χολμς και η ιστορία της Theranos γοήτευσαν γρήγορα την ποπ κουλτούρα καθώς πέρα από τη σειρά και την ταινία, υπάρχουν και δύο επιτυχημένα podcast: το «The Dropout» του ABC News και το «Bad Blood» του δημοσιογράφου Τζον Καρεϊρού. Ο -βραβευμένος με Πούλιτζερ- δημοσιογράφος της Wall Street Journal Καρεϊρού ήταν εκείνος που αποκάλυψε την απάτη και έγραψε το μπεστ σέλερ βιβλίο «Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή