«Black Mirror»: Άαρον Πολ, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μάρα στην νέα σεζόν

«Black Mirror»: Άαρον Πολ, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μάρα στην νέα σεζόν

Η δημοφιλής σειρά ανθολογίας επιστρέφει με περισσότερα επεισόδια και μια νέα ομάδα ηθοποιών

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα ομάδα ηθοποιών έχει υπογράψει συμβόλαιο για να συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν του «Black Mirror» σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Variety. 

Η δημοφιλής σειρά ανθολογίας επιστρέφει και το καστ της έκτης σεζόν είναι έτοιμο. Μάλιστα, πιστεύεται ότι το νέο «Black Mirror» βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής. 

Πηγές αναφέρουν ότι τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στη σειρά είναι οι Τζος Χάρτνετ, Άαρον Πολ («Breaking Bad»), Κέιτ Μάρα («Call Jane»), Ντάνι Ραμίρεζ («Top Gun: Maverick»), Ζάζι Μπιτζ («Atlanta»), Κλάρα Ρούγκαρντ («The Rising»), Όντεν Θόρντον κ.α. 

Ωστόσο, αυτή η ομάδα θα συμμετάσχει σε μόνο τρία επεισόδια και – σύμφωνα με τις πληροφορίες – περισσότεροι ηθοποιοί αναμένεται να εμπλακούν στο επερχόμενο πρότζεκτ, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. 

Η είδηση δημιουργίας μιας νέας σεζόν ανακοινώθηκε τον Μάιο. Όμως δεν κυκλοφόρησαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ιστορίες. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η έκτη σεζόν θα έχει περισσότερα επεισόδια από την πέμπτη. 

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η πέμπτη σεζόν του «Black Mirror» έκανε πρεμιέρα στο Netflix, τον Ιούνιο του 2019. Η επερχόμενη σεζόν είναι η πρώτη μετά την αποχώρηση των δημιουργών της σειράς Τσάρλι Μπρούκερ και Άναμπελ Τζόονς από την εταιρεία παραγωγής τους House of Tomorrow. Το Netflix επένδυσε στην εταιρεία πολύ σύντομα μέσω μιας μεγάλης συμφωνίας αξίας έως και 100 εκατ. δολαρίων. 

Το «Black Mirror» αρχικά μεταδόθηκε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 για δύο σεζόν. Η παγκόσμια επιτυχία ήρθε όταν το Netflix ενέταξε τη σειρά στα καλύτερα sci-fi προγράμματα και απέσπασε πολλά βραβεία. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή