Stranger Things: Γιατί δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί η επιτυχία της Κέιτ Μπους

Stranger Things: Γιατί δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί η επιτυχία της Κέιτ Μπους

Σε ερώτηση για την εμβληματική στιγμή που η Κέιτ Μπους επανήλθε στη δημοσιότητα εξαιτίας του «Stranger Things», ο Ματ Ντάφερ επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει ξανά κάτι παρόμοιο

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Running Up That Hill», τραγούδι της Κέιτ Μπους από το 1985, γνώρισε ξανά επιτυχία στη νεότερη γενιά καθώς ακούστηκε στην τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Stranger Things».

Κι ενώ οι θαυμαστές της σειράς ήδη συζητούν ποιο τραγούδι παλαιότερης δεκαετίας θα ενταχθεί στα νέα επεισόδια, ο συνδημιουργός του «Stranger Things» Ματ Ντάφερ δηλώνει πως η επερχόμενη πέμπτη σεζόν δεν θα περιλαμβάνει μια μουσική στιγμή αντίστοιχη με αυτή της Κέιτ Μπους.

Μια από τις σκηνές της τέταρτης σεζόν που συζητήθηκαν περισσότερο, ήταν εκείνη από το τέταρτο επεισόδιο στο οποίο η Μαξ (Σέιντι Σινκ) γίνεται στόχος του «μπαμπούλα» Βέκνα, αλλά σώζεται από τους φίλους της την τελευταία στιγμή την ώρα που από τα ακουστικά της ακούγεται το αγαπημένο της «Running Up That Hill». Αμέσως, το τραγούδι κατέκτησε την τρίτη θέση στη λίστα του Billboard με τα 100 καλύτερα κομμάτια και έγινε το δεύτερο τραγούδι με τις περισσότερες ακροάσεις στο Spotify. Παράλληλα, έφτασε στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στον ιστότοπο The Hollywood Reporter για να συζητήσουν την επιτυχία του «Stranger Things», τα αδέρφια Ντάφερ μίλησαν για τη διαδικασία δημιουργίας του τέταρτου κύκλου επεισοδίων. Σε ερώτηση για την εμβληματική στιγμή που η Κέιτ Μπους επανήλθε στη δημοσιότητα εξαιτίας του «Stranger Things», ο Ματ Ντάφερ επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει ξανά κάτι παρόμοιο, αναφερόμενος στο συναισθηματικό βάρος της σκηνής.

«Έχω διαβάσει άρθρα που αναφέρονται αποκλειστικά στο αν θα παρακολουθήσουν οι θαυμαστές ξανά ένα τέτοιο γεγονός. Δεν θα υπάρξει. Αν το προσπαθούσαμε με άλλο τραγούδι, θα ήταν αποτυχία. Ο Ρος, ο υπεύθυνος μουσικής της σειράς κι εγώ είχαμε μια λίστα με τραγούδια που πιθανόν να χρησιμοποιούσαμε και το “Running Up That Hill” ήταν όλα αυτά μαζί. Θα έλεγα ψέματα αν ήξερα ότι θα έχει την απήχηση που είχε. Πιστεύω ότι ο λόγος που έγινε τόσο δημοφιλές είναι το ότι η Μπους ήταν πιο μπροστά από την εποχή της. Το τραγούδι έχει μια σύγχρονη αισθητική. Και γι’ αυτό οι νέοι έχουν “κολλήσει”. Στην πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνω τι είναι το TikTok. Έστειλα email στην Κέιτ, της έγραψα: “Από ό,τι φαίνεται, έχεις μεγάλη επιτυχία στο TikTok”. Κι εκείνη απάντησε: “Ναι, το έχω ακούσει”».

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter, το ScreenRant 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή