«The Rings of Power»: Ακούστε κομμάτια από το σάουντρακ της σειράς

«The Rings of Power»: Ακούστε κομμάτια από το σάουντρακ της σειράς

Ο Χάουαρντ Σορ δεν είναι μόνος στην μουσική σύνθεση της σειράς. Συνεργάζεται με τον Αμερικανό μουσικό Μπερ Μακρίρι που αυτή τη φορά ηγείται της ορχήστρας.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις πρώτες σκέψεις όταν αναφερόμαστε στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», είναι και η εμβληματική μουσική του Χάουαρντ Σορ. Ο Καναδός συνθέτης έγραψε το σάουντρακ ολόκληρης της κινηματογραφικής τριλογίας σε σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον, καθώς και αυτό των ταινιών «The Hobbit». 

Ωστόσο, κι ενώ επέστρεψε για τη μουσική σύνθεση της επερχόμενης σειράς της Amazon «The Rings of Power», ο Σορ δεν είναι μόνος. Συνεργάζεται με τον Αμερικανό μουσικό Μπερ Μακρίρι που αυτή τη φορά ηγείται της ορχήστρας. Πριν από λίγες ημέρες άρχισαν να κυκλοφορούν σε Spotify και YouTube τα κομμάτια της σειράς για τους θαυμαστές που μετρούν αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου (ή στις 2 Σεπτεμβρίου ανάλογα τη ζώνη ώρας) στην υπηρεσία Amazon Prime Video. 

«Τα μυθιστορήματα του (Βρετανού συγγραφέα) Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν και οι κινηματογραφικές τους μεταφορές είχαν μεγάλη επίδραση στη φαντασία μου για σχεδόν όλη μου τη ζωή», δήλωσε ο Μακρίρι. «Είναι τιμή μου που συνθέτω αυτή τη μουσική που θα βοηθήσει να καθοδηγηθεί το κοινό στα μεγάλα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης». Πέραν όμως των ορχηστρικών κομματιών, στο σάουντρακ περιλαμβάνονται και τραγούδια που ερμηνεύονται από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν όπως τα «A Plea To The Rocks» και «This Wandering Day». 

 

Η πρεμιέρα του «The Rings of Power» θα αποτελείται από δύο επεισόδια ενώ τα υπόλοιπα θα κυκλοφορούν σε εβδομαδιαία βάση. 

Με πληροφορίες από το Empire 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή