Ναι, το «Community» θα γίνει ταινία

Ναι, το «Community» θα γίνει ταινία

Το επιβεβαιώνει, άλλωστε, ο δημιουργός της σειράς, Νταν Χάρμον, που λέει πως το θέμα είναι το «πότε και όχι το αν» θα γίνει

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν λίγο καιρό, η Άλισον Μπρι, που υποδύθηκε την Άνι Έντισον στο «Community» αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποιες σχετικές συζητήσεις για το ενδεχόμενο να δούμε και ταινία του δημοφιλούς sitcom.

Τώρα το παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Νταν Χάρμον, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το θέμα είναι το «πότε και όχι το αν» θα γίνει μια ταινία «Community». 

Συγκεκριμένα, ο Χάρμον μίλησε στο The Wrap, στο οποίο αποκάλυψε πως έχει ήδη ολοκληρώσει την ιστορία για μια ταινία και αυτή την στιγμή γίνονται σχετικές διαπραγματεύσεις. 

«Γίνονται συζητήσεις και συμφωνίες. Υπάρχει μια ιστορία -ποιος ξέρει αν θα καταλήξουμε όντως με αυτή, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε προκειμένου να διεκδικήσουμε χώρο. Και τώρα, γίνονται διαπραγματεύσεις», σχολίασε ο δημιουργός. 

Είναι σίγουρο, λοιπόν, πως μια ταινία «Community» θα γίνει πραγματικότητα. Για να γίνει και πιο παραστατικός, ο Νταν Χάρμον, λέει: «Αν βάλεις κάτω τις πιθανότητες, είναι σαν να πρέπει να υπολογίσεις για κάποια πιθανή ανατίναξη του κόσμου ή άλλη μία πανδημία. Όσον αφορά όμως την βιομηχανία, πρόκειται για ένα ζήτημα του πότε και όχι αν θα γίνει, οπωσδήποτε». 

Άλλωστε, για να χρησιμοποιήσουμε και τα λεγόμενα του Άμπου από το «Community», «οι πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες τηλεοπτικές σειρές αποτελούνται από έξι σεζόν και μία ταινία». 

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή