Netflix, Disney+, Amazon: Ποιες σειρές έρχονται τον Νοέμβριο

Netflix, Disney+, Amazon: Ποιες σειρές έρχονται τον Νοέμβριο

Από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς του Τιμ Μπάρτον «Wednesday» που πρόκειται για spinoff των ταινιών «The Addams Family» και την επιστροφή του «Στέμματος», μέχρι αυτή του Κρις Χέμσγουορθ στο Disney+

3' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα από νέες και παλαιότερες σειρές, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας όπου το περιεχόμενο στις streaming πλατφόρμες έχει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς του Τιμ Μπάρτον «Wednesday» που πρόκειται για spinoff των ταινιών «The Addams Family» και την επιστροφή του «Στέμματος», μέχρι αυτή του Κρις Χέμσγουορθ και του National Geographic που θα προβληθεί στο Disney+, ο νέος μήνας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων που ενσωματώνουν το περιπετειώδες, το εγκληματικό, το κωμικό στοιχείο κ.α. 

Παρακάτω, συγκεντρώνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές που αναμένεται να συζητηθούν. 

Blockbuster

Ο διευθυντής ενός βίντεοκλαμπ προσπαθεί να διατηρήσει την επιχείρηση, σε έναν κλάδο που εξαφανίζεται, καθώς και τους εργαζομένους. Η κωμική σειρά του Netflix καταγράφει τις ατυχίες, το δράμα, τις επιπλοκές του να διατηρεί κάποιος μια επιχείρηση, παρά το κλείσιμο της αλυσίδας από βίντεοκλαμπ. Πρωταγωνιστούν οι: Ράνταλ Παρκ, Τάιλερ Άλβαρες, Μελίσα Φουμέρο κ.α. 

Netflix, 3 Νοεμβρίου

Manifest 

Η ιστορία της σειράς «Manifest», η οποία έκανε πρεμιέρα το 2018, ξεκινά όταν η πτήση με αριθμό 828 επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους περίπου έξι χρόνια νωρίτερα. Στην τέταρτη σεζόν, το ταξίδι των επιβατών συνεχίζεται καθώς θα πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια πριν τελειώσει ο χρόνος. Οι πρωταγωνιστές ενώνουν τα κομμάτια του παζλ και με βάση τις πληροφορίες ξετυλίγουν το κουβάρι της τραγικής ιστορίας. 

Netflix, 4 Νοεμβρίου

Το Στέμμα («The Crown»)

Η επιτυχημένη σειρά του Πίτερ Μόργκαν «Το Στέμμα» («The Crown») επιστρέφει με την πέμπτη σεζόν. Η ιστορία, που καταγράφει τη ζωή και βασιλεία της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, διαδραματίζεται στα νέα επεισόδια στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και εστιάζει -μεταξύ άλλων- στο διαζύγιο του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το ρόλο της βασίλισσας αναλαμβάνει η Ιμέλντα Στόντον, ενώ στη σειρά συμμετέχουν και οι Ντόμινικ Ουέστ (Κάρολος), Τζόναθαν Πράις (Φίλιππος), Ολίβια Ουίλιαμς (Καμίλα), Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (Νταϊάνα) και Λέσλι Μάνβιλ (πριγκίπισσα Μαργαρίτα). 

Netflix, 9 Νοεμβρίου

Wednesday

Ο Τιμ Μπάρτον καταπιάνεται με τη διάσημη κινηματογραφική οικογένεια «The Addams Family» και συγκεκριμένα την κόρη των Μορτίσια και Γκόμεζ, Ουέντστεϊ. Η κόρη, την οποία υποδύεται η Τζένα Ορτέγκα, φοιτά στην Ακαδημία Nevermore όπου προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες μεταφυσικές ικανότητες και να επιλύσει μια μυστηριώδη δολοφονία που συνδέεται με το οικογενειακό της παρελθόν. «Είναι πλέον έφηβη και δεν την έχουμε δει ποτέ σε αυτή την ηλικία. Επιπλέον, δεν την εχουμε ξαναδεί στην οθόνη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο της σειράς, σε κάθε σκηνή. Υπάρχει η ευκαιρία να δώσουμε στον χαρακτήρα της μεγαλύτερη έκταση», ανέφερε πρόσφατα η ηθοποιός. 

Netflix, 23 Νοεμβρίου

«Limitless with Chris Hemsworth»

Στην πρωτότυπη σειρά του National Geographic, ο Κρις Χέμσγουορθ μας οδηγεί σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας ώστε να ανακαλύψουμε τρόπους για να ζούμε υγιεινά και πολλά χρόνια. Το πρότζεκτ σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι ακολουθεί τον Χέμσγουορθ μσε μια αυθεντική, καθοριστικής σημασίας αποστολή με συγγενείς και φίλους στο πλάι του. Ο αστέρας του Χόλιγουντ υποβάλλεται σε μια σειρά από δοκιμασίες και άλλες προκλήσεις για να κατανοήσει τα όρια του ανθρώπινου σώματος. 

Disney+, 16 Νοεμβρίου

The English

Η Έμιλι Μπλαντ ζητά εκδίκηση στην επερχόμενη βρετανική γουέστερν σειρά εποχής, «The English». 

Η Βρετανίδα Λαίδη Κορνήλια Λοκ (Μπλαντ) συνεργάζεται με τον πρώην κατάσκοπο του ιππικού Έλι Γουίπ (Τσάσκι Σπένσερ) καθώς προσπαθούν να διασχίσουν ένα βίαιο τοπίο στο Γουαϊόμινγκ, χτισμένο πάνω σε πολλά όνειρα και αίμα. Η Λαίδη Κορνήλια Λοκ φτάνει στις Ηνωμένες πολιτείες για να εκδικηθεί τον άνδρα που είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του γιου της. Στην ιστορία, που διαδραματίζεται το 1890, συμμετέχουν ηθοποιοί όπως οι Κιάραν Χιντς, Στίβεν Ρία και Τόμπι Τζόουνς. 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου στο BBC Two και BBC iPlayer και παγκοσμίως στην υπηρεσία Amazon Prime Video. 

Tulsa King

Ο Τέρενς Ουίντερ («The Sopranos», «Boardwalk Empire») δημιουργεί μια νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Σιλβέστερ Σταλόνε στην πρώτη του συμμετοχή σε τηλεοπτικό πρότζεκτ. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Ντουάιτ Μανφρέντι, γνωστός και με το ψευδώνυμο The General, έναν μαφιόζο της Νέας Υόρκης που αποφυλακίστηκε μετά από 25 χρόνια. Τότε τα αφεντικά του, θα τον εξορίσουν στην Τάλσα της Οκλαχόμα. Εκεί, σε άγνωστο περιβάλλον, θα αποφασίσει να σχηματίσει τη δική του ομάδα μαφίας. 

Paramount+, 13 Νοεμβρίου 

 

Με πληροφορίες από το BBC, το Netflix 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή