Τα παιδιά του Λόγκαν Ρόι εναντίον του πατέρα τους: Επίσημο τρέιλερ για την τελευταία σεζόν του «Succession»

Τα παιδιά του Λόγκαν Ρόι εναντίον του πατέρα τους: Επίσημο τρέιλερ για την τελευταία σεζόν του «Succession»

Ο τέταρτος κύκλος αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το HBO κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της τέταρτης σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς «Succession», η οποία επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι και η τελευταία. 

Στο νέο κλιπ, τα παιδιά του Λόγκαν Ρόι (Μπράιαν Κοξ) ετοιμάζονται για την τελική μάχη εναντίον του πατέρα τους, ο οποίος έχει στο πλευρό του τον Τομ (Μάθιου Μακφέιντεν) να τον βοηθά με ύπουλο τρόπο. Το μέλλον του ομίλου media Waystar Royco εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή, την ώρα που οι θεατές ανυπομονούν για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Λόγκαν.

Η επίσημη περιγραφή του νέου κύκλου επεισοδίων είναι η εξής: «Η πώληση του ομίλου πολυμέσων Waystar Royco στον γκουρού της τεχνολογίας και οραματιστή Λούκας Μάτσον, πλησιάζει όλο πιο κοντά. Η προοπτική αυτής της σεισμικής πώλησης προκαλεί άγχος και διχασμό στην οικογένεια των Ρόι καθώς ανυπομονούν να δουν πώς θα μοιάζουν οι ζωές τους όταν η συμφωνία κλείσει. Ακολουθεί ένας αγώνας εξουσίας καθώς η οικογένεια “ζυγίζει” ένα μέλλον όπου τα μέλη της θα έχουν μικρότερη επιρροή στην κοινωνία και την πολιτική».

Στο τρέιλερ παρακολουθούμε τη συνωμοσία των αδερφών Κένταλ (Τζέρεμι Στρονγ), Ρόμαν (Κιέραν Κάλκιν) και Σιβ (Σάρα Σνουκ) καθώς σχεδιάζουν να σαμποτάρουν τον πατέρα τους και να του πάρουν τα ηνία της εξουσίας. 

Ο τέταρτος κύκλος αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή