Το «Black Mirror» επιστρέφει πιο σκοτεινό και αναπάντεχο από ποτέ – Το τρέιλερ

Το «Black Mirror» επιστρέφει πιο σκοτεινό και αναπάντεχο από ποτέ – Το τρέιλερ

Κι ενώ δεν βλέπουμε παρά ελάχιστο νέο υλικό από τον επερχόμενο κύκλο επεισοδίων, αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι το λαμπερό καστ που συμμετέχει

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Black Mirror», μια από τις πιο αγαπητές σειρές ανθολογίας αυτή τη χρονική περίοδο στην τηλεόραση, επιστρέφει στο Netflix με την έκτη σεζόν. 

Στο νέο teaser τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, το χιούμορ, η σκοτεινότητα και η σάτιρα βρίσκονται για ακόμα μια φορά σε πρώτο πλάνο. 

Κι ενώ δεν βλέπουμε παρά ελάχιστο νέο υλικό από τον επερχόμενο κύκλο επεισοδίων, αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι το καστ που συμμετέχει. Στο πρότζεκτ, συμμετέχουν οι: Αάρον Πολ, Ανι Μέρφι, Αντζάνα Βασάν, Ανι Μέρφι, Ντάνι Ραμίρεζ, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Σίρα, Σάλμα Χάγιεκ Πινό κ.α. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο δημιουργός Τσάρλι Μπρούκερ μίλησε για την επιθυμία να ρισκάρει στη νέα σεζόν. 

«Εν μέρει ως πρόκληση και εν μέρει για να διατηρήσω τη φρεσκάδα για μένα και τον θεατή. Αυτή τη φορά, μαζί με τα γνώριμα συστατικά του “Black Mirror”, έχουμε και μερικά νέα στοιχεία. Οσον αφορά όμως τον τόνο, οι ιστορίες θυμίζουν κατά καιρούς τις παλιές σεζόν – αλλά τώρα υπάρχουν μερικές “τρελές” εναλλαγές και μεγαλύτερη ποικιλία». 

Η περιγραφή είναι η εξής: «Να περιμένετε το αναπάντεχο. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της σκοτεινής, σατιρικής σειράς ανθολογίας του Μπρούκερ είναι κοντά. Η έκτη σεζόν είναι πιο αναπάντεχη, μη ταξινομήσιμη και απρόσμενη από τις προηγούμενες».

Ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Black Mirror» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Ιούνιο.  

Με πληροφορίες από το The Playlist

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή