Ο Ντέιβιντ Τέναντ επιστρέφει στον ρόλο του «Doctor Who» – Το τρέιλερ των σπέσιαλ επεισοδίων

Ο Ντέιβιντ Τέναντ επιστρέφει στον ρόλο του «Doctor Who» – Το τρέιλερ των σπέσιαλ επεισοδίων

Το ειδικό αφιέρωμα που θα προβληθεί στο BBC, γίνεται με αφορμή την 60η επέτειο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι θαυμαστές του «Doctor Who», της μακροβιότερης σειράς επιστημονικής φαντασίας στη βρετανική τηλεόραση, έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του προγράμματος. 

Λίγο πριν την αποχώρηση της Τζόντι Γουίτακερ από τον ρόλο της 13ης γιατρού και τη σκυτάλη στον Ντσούτι Γκάτουα, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τρία ειδικά επεισόδια για τον εορτασμό της 60ης επετείου της σειράς. Γι’ αυτό το αφιέρωμα θα επιστρέψει ο αγαπητός σεναριογράφος και παραγωγός Ράσελ Τ. Ντέιβις καθώς και οι Ντέιβιντ Τέναντ και Κάθριν Τέιτ στους χαρακτήρες των Doctor Who και Ντόνα Νομπλ αντίστοιχα. 

«Μοιάζει αδύνατο. Πρώτα ανακοινώνουμε έναν νέο γιατρό και μετά έναν παλαιότερο, μαζί με την υπέροχη Ντόνα. Τι συμβαίνει; Ισως αυτή που έρχεται να είναι μια ιστορία που δεν ειπώθηκε ή ένας παράλληλος κόσμος, ένα όνειρο, ένα κόλπο, μια ανάμνηση. Το πρώτο πράγμα που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το αφιέρωμα θα είναι εντυπωσιακό, καθώς επανενώνονται δύο από τους πιο σπουδαίους μας πρωταγωνιστές, για μια επική μάχη», δήλωσε ο Ντέιβις.

Το νέο τρέιλερ για την επέτειο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς, μας δίνει μια ματιά στους Τέναντ και Τέιτ που επιστρέφουν στη δράση. Σε αυτό, αποκαλύπτονται οι τίτλοι για τα τρία αφιερωματικά επεισόδια: «The Star Beast», «Wild Blue Yonder» και «Giggles». 

«Το μέλλον είναι εδώ και είναι ο Ντσούτι. Μερικές φορές οι ταλαντούχοι άνθρωποι έρχονται και είναι τόσοι φωτεινοί και τολμηροί και ευφυέστατοι. Απλώς παρακολουθώ με δέος και είμαι ευγνώμων για την τύχη μου. Ο Ντσούτι μας γοήτευσε. Είναι μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι μαζί του, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Για την ώρα έρχεται το επικό φινάλε της Τζόντι. Σας υπόσχομαι ότι το 2023 θα είναι εντυπωσιακό», συμπλήρωσε ο Ντέιβις. 

Τα τρία σπέσιαλ επεισόδια «Doctor Who» θα προβληθούν στο BBC λίγο πριν την παγκόσμια streaming πρεμιέρα τους στην πλατφόρμα του Disney+. 

Με πληροφορίες από το IndieWire 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή