Grey’s Anatomy: Reunion των Ελεν Πομπέο και Κάθριν Χάιγκλ, 13 χρόνια μετά

Grey’s Anatomy: Reunion των Ελεν Πομπέο και Κάθριν Χάιγκλ, 13 χρόνια μετά

Γιατί επανενώνονται 13 χρόνια μετά την αποχώρηση της Χάιγκλ από τη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική ιατρική σειρά

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Κάθριν Χάιγκλ και Ελεν Πομπέο επανενώνονται 13 χρόνια μετά την αποχώρηση της πρώτης από τη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική ιατρική σειρά «Grey’s Anatomy». 

Οι δυό ηθοποιοί θα δώσουν συνέντευξη η μία στην άλλη στην επόμενη σεζόν της σειράς του περιοδικού Variety «Actors on Actors». Πρόκειται για ένα reunion το οποίο ίσως κανένας θαυμαστής του «Grey’s Anatomy» δεν περίμενε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Χάιγκλ που υποδυόταν την γιατρό Ιζι Στίβενς, αποχώρησε καθώς στο πλατό υπήρχαν συγκρούσεις οι οποίες δίχασαν το κοινό που παρακολοθούσε. Η Πομπέο εγκατέλειψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μέρεντιθ Γκρέι λίγους μήνες νωρίτερα και μετά από 19 σεζόν. 

Παρόλο που το δράμα στα παρασκήνια άρχισε να αποκαλύπτεται το 2010, με την Χάιγκλ να κατακρίνει τις συνθήκες εργασίας αλλά και το γράψιμο του σεναρίου εκείνη τη χρονική περίοδο, η Πομπέο υπερασπίστηκε τη συνάδερφό της τον Απρίλιο του 2022 κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο podcast της, «Tell Me». 

Κατά την εμφάνισή της το 2009 στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν «The Late Show With David Letterman», η Χάιγκλ κατηγόρησε την ιατρική σειρά για το γεγονός ότι οι ηθοποιοί εργάζονταν κάθε μέρα για 17 ώρες, κάτι που χαρακτήρισε ως «βάναυσο και κακό». 

«Θυμάμαι την Κάθριν να λέει σε τηλεοπτική εκπομπή για τα “τρελά” ωράρια που εργαζόμασταν. Και είχε 100% δίκιο. Αν το έλεγε αυτό σήμερα, θα ήταν ηρωίδα», δήλωσε η Πομπέο. Και συμπλήρωσε: «Αλλά είναι πιο μπροστά από την εποχή της, έκανε μια δήλωση για τα τρελά ωράρια και φυσικά, ας κατακρίνουμε μια γυναίκα και ας την αποκαλέσουμε αχάριστη. Ενώ στην πραγματικότητα είναι 100% ειλικρινής και σωστή σε όσα λέει. Δεν έλεγε ψέμματα». 

Η Πομπέο, η οποία εκτός από πρωταγωνίστρια είναι και παραγωγός της σειράς, είπε ότι οι συνθήκες εργασίας έχουν βελτιωθεί μετά την έξοδο της Χάιγκλ. 

Το τεύχος «Actors on Actors» θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου και τα βίντεο θα κάνουν πρεμιέρα στο σάιτ του Variety, στις 6 Ιουνίου. 

Με πληροφορίες από το Variety, το ET Online 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή