Πέθανε ο Ανγκους Κλάουντ, γνωστός από τη σειρά «Euphoria»

Πέθανε ο Ανγκους Κλάουντ, γνωστός από τη σειρά «Euphoria»

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 25 ετών όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός Ανγκους Κλάουντ, γνωστός για τον ρόλο του στο τηλεοπτικό εφηβικό δράμα του HBO, «Euphoria», πέθανε σε ηλικία 25 ετών όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του τη Δευτέρα.

H μάνατζέρ του Κέιτ Μπέιλι είπε ότι ο Κλάουντ πέθανε τη Δευτέρα στο σπίτι του στην πόλη Οκλαντ της Καλιφόρνια. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία θανάτου.

«Με βαριά καρδιά αποχαιρετούμε σήμερα έναν υπέροχο άνθρωπο», γράφει η οικογένειά του σε ανακοίνωση. Στο κείμενο αναφέρεται ότι μετά τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του, ο ηθοποιός «δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει την απώλεια». «Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδερφός και γιος, ο Ανγκους ήταν ιδιαίτερος για πολλούς τρόπους. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι το ότι γνωρίζουμε πως ο Ανγκους τώρα έχει επανενωθεί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν και ο καλύτερός του φίλος. Ο Ανγκους μιλούσε δημόσια για τη μάχη του με την ψυχική διαταραχή και ελπίζουμε ότι ο θάνατός ίσως να υπενθυμίσει στους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να παλεύουν στη σιωπή, χωρίς βοήθεια».  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO (@hbo)

Στο βραβευμένο «Euphoria», ο Κλάουντ υποδύθηκε τον έμπορο ναρκωτικών Φέζκο «Φεζ» Ο’ Νιλ και πολύ γρήγορα, ο χαρακτήρας αγαπήθηκε από το κοινό.

Πριν το «Euphoria», ο ηθοποιός δεν είχε συμμετάσχει σε κάποια άλλη παραγωγή. Τον ανακάλυψε τυχαία στη Νέα Υόρκη η υπεύθυνη κάστινγκ Ελενορ Χέντρικς. Αρχικά, ο Κλάουντ αντιστάθηκε αλλά στη συνέχεια συνάντησε την διευθύντρια κάστινγκ Τζένιφερ Βεντίτι και ο δημιουργός της σειράς Σαμ Λέβινσον, τον έκανε πρωταγωνιστή για τις δύο πρώτες σεζόν, δίπλα στην Ζεντάγια.

«Δεν υπήρχε άλλος με το ταλέντο του Ανγκους. Είχε κάτι το ιδιαίτερο και έφυγε τόσο νωρίς. Πάλευε με την κατάθλιψη και τον εθισμό στις ουσίες. Ελπίζω να γνώριζε πόσες καρδιές “άγγιξε”. Τον αγαπούσα. Πάντα θα τον αγαπώ», δήλωσε ο Λέβινσον στον ιστότοπο The Hollywood Reporter.

Ο Μέισον Σία Τζόις, ο ηθοποιός που υποδύεται τον νεαρό Φεζ στο «Euphoria», είπε: «Ηταν ευγενικός και υποστηρικτικός».

Το δίκτυο του HBO ανέφερε σε ανακοίνωση: «Είμαστε πολύ λυπημένοι με την είδηση θανάτου του Ανγκους Κλάουντ. Ηταν πολύ ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας του HBO. Συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του».

Η πρώτη ταινία στην οποία συμμετείχε ο Κλάουντ ήταν το δράμα «The Line» με τους Αλεξ Γολφ και Τζον Μάλκοβιτς. Επιπλέον, εμφανίστηκε σε μουσικό βίντεο των Juice WRLD, Becky G και Karol G. Πριν από μερικές μέρες, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα μιας επερχόμενης ταινίας – θρίλερ της Universal η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Με πληροφορίες από το Variety, το The Hollywood Reporter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή