«Ο Μάθιου Πέρι δεν δέχτηκε ο Τσάντλερ να απατήσει τη Μόνικα»

«Ο Μάθιου Πέρι δεν δέχτηκε ο Τσάντλερ να απατήσει τη Μόνικα»

Η Λίζα Κας, που είχε έναν μικρό ρόλο στη σειρά, αποκαλύπτει το παρασκήνιο από μια σεναριακή εκδοχή των «Friends» που δεν είδαμε ποτέ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια ενδιαφέρουσα και ενδεχομένως συγκινητική αποκάλυψη για τους φανατικούς λάτρεις των «Friends», αλλά και του προσφάτως αδικοχαμένου Μάθιου Πέρι, προχώρησε η ηθοποιός Λίζα Κας, η οποία είχε συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο του θρυλικού σίτκομ. 

Η Κας, κατά τη διάρκεια της 5ης σεζόν της σειράς, το 1999, είχε υποδυθεί την αεροσυνοδό που συναντά τον Ρος και τη Ρέιτσελ στο επεισόδιο «The One in Vegas: Part 1». 

Παρ’ όλα αυτά, σε συνέντευξή της στο TMZ, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι αρχικά προοριζόταν να υποδυθεί την υπάλληλο ενός ξενοδοχείου με την οποία ο Τσάντλερ Μπινγκ –ο ήρωας που υποδύθηκε ο Μάθιου Πέρι– απατά τη Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ), έπειτα από έναν καβγά τους. 

«Η σκηνή είχε ως εξής: ο Τσάντλερ και η Μόνικα καβγαδίζουν στο Βέγκας, ο Τσάντλερ ανεβαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, καλεί την υπηρεσία δωματίου και τον συναντώ εγώ, υποδυόμενη την υπάλληλο του ξενοδοχείου. Εκεί καταλήγουμε να μιλάμε, να γελάμε και να ερχόμαστε κοντά. Τελικά, ο Τσάντλερ θα απατούσε τη Μόνικα με την ηρωίδα μου». 

Σύμφωνα με την Κας, η εκδοχή αυτή του σεναρίου είχε φτάσει λίγο πριν από το τελικό της γύρισμα, μέχρι που η ίδια ενημερώθηκε ότι ο Πέρι είχε ξεκαθαρίσει στους σεναριογράφους της σειράς ότι το κοινό των «Friends» δεν θα συγχωρούσε ποτέ τον χαρακτήρα του Τσάντλερ αν τον έβλεπε να απατά τη Μόνικα. Η Κας παραδέχεται ότι κάτι τέτοιο ενδεχομένως να ανέτρεπε όλη την πορεία της σειράς και των ηρώων της.

Πηγή: Variety

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή