Θεαματικό φινάλε για το «Κάτω Παρτάλι»

Θεαματικό φινάλε για το «Κάτω Παρτάλι»

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκανε την έκπληξη τη σεζόν που ολοκληρώνεται, καθηλώνοντας κατά μέσον όρο στον καναπέ σε 14 επεισόδια 2.377.000 τηλεθεατές ανεξαρτήτως ηλικίας. Η σουρεαλιστική κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου «Κάτω Παρτάλι» κατεβάζει τη Δευτέρα (Mega, 22.20) αυλαία για φέτος με ένα επεισόδιο που θα δέσει με φλας μπακ την ιστορία και θα μας προετοιμάσει για τη συνέχεια: Ακόμη περισσότερα μυστικά θα αποκαλυφθούν, καθώς Κατωπαρταλιώτες και Αθηναίοι παίρνουν μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή τους τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο Μανώλης εκμυστηρεύεται στη Νεκταρία ποιος πραγματικά είναι. Η Βίβιαν, συντετριμμένη από τις αποκαλύψεις για τον Θανάση, ψάχνει τρόπο διαφυγής από το χωριό. Ο Κωνσταντίνος εκδικείται τον Διαμαντή. Και η Μοσχούλα ολοκληρώνει την εξομολόγησή της στην αγαπημένη της κόρη αποκαλύπτοντας μυστικά και ψέματα που στοίχειωναν την ίδια και το «Κάτω Παρτάλι». Αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο, οι πρωταγωνιστές της σειράς, Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης, Βασιλική Τρουφάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης και Μένη Κωνσταντινίδου, προσκεκλημένοι του Γ. Πρετεντέρη στην «Ανατροπή» (Mega, 23.30), συζητούν για την εμπειρία των γυρισμάτων και όχι μόνο. Ακόμη μιλούν οι ηθοποιοί που εμφανίστηκαν ως γκεστ: Θοδωρής Αθερίδης, Ελένη Φιλίνη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Νέλλη Γκίνη. Την επιτυχία της σειράς σχολιάζουν και οι κριτικοί Αφροδίτη Γραμμέλη, Ιάσων Τριανταφυλλίδης και ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Η σειρά με τους απίθανους χαρακτήρες, τις μοναδικές ατάκες, τη γεμάτη ανατροπές πλοκή, τα φρέσκα πρόσωπα, το χιούμορ, που προκαλεί αβίαστο γέλιο, συγκέντρωσε μέσο μερίδιο 51,6%, ενώ στο κοινό 15-44 ετών έφτασε το 56,7% και στις γυναίκες 15-24 ετών και 25-44 ετών άγγιξε το 73,2% και 60,9% αντίστοιχα. Σύμφωνα με το Top 10 της Nielsen Audiense Measurement, το «Κάτω Παρτάλι» είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της σεζόν καθώς το επεισόδιο της 24/2/2014 είδαν 2.643.000 τηλεθεατές (53,5%). Την πρωτιά κρατά προς το παρόν η αναμέτρηση της Εθνικής με τη Ρουμανία στα προκριματικά του Μουντιάλ (Mega, 19/11/2013) που παρακολούθησαν 2.911.000 τηλεθεατές (59,1%). Στο ίδιο Top 10 εμφανίζεται ένα ακόμη σίριαλ, τα «Κλεμμένα όνειρα» της 3/2/2014 (Mega), στην έκτη θέση με 2.032.000 τηλεθεατές (40,4%).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή