Ανοιχτά τα κομμωτήρια έως την Κυριακή

Ανοιχτά τα κομμωτήρια έως την Κυριακή

Ανοιχτά το Σάββατο και την Κυριακή θα μείνουν κατ’ εξαίρεση τα κομμωτήρια όλης της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτά το Σάββατο και την Κυριακή θα μείνουν -κατ’ εξαίρεση- τα κομμωτήρια όλης της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας των κομμωτηρίων θα ξεκινήσει από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας, 9 Νοεμβρίου. Κι αυτό, σ’ αντίθεση με τα υπόλοιπα μέτρα, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου, 7 Νοεμβρίου.

Η απόφαση αυτή, η οποία έχει προαιρετικό χαρακτήρα, ελήφθη προκειμένου οι πολίτες να προλάβουν να επισκεφτούν εγκαίρως τα σχετικά καταστήματα και να αποφευχθούν τα φαινόμενα συνωστισμού. 

Στο ίδιο καθεστώς με τα κομμωτήρια εντάσσονται τόσο τα κουρεία όσο και τα κέντρα αισθητικής, τα οποία θα λειτουργήσουν προαιρετικά καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT