Διαβεβαιώσεις από τη νέα διοίκηση της Attica Bank

Διαβεβαιώσεις από τη νέα διοίκηση της Attica Bank

Μετά την παραίτηση του κ. Μητρόπουλου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβαβεβαιώσεις για την πλήρη εξυγίανση της Attica Bank, μέσω της απαρέγκλιτης εφαρμογής του τριετούς στρατηγικού σχεδιασμού, έδωσε η νέα διοίκηση της τράπεζας.

Υπενθυμίζεται ότι νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου εξελέγη ο επικεφαλής του ΤΜΕΔΕ, Κωνσταντίνος Μακέδος, ενώ νέος αντιπρόεδρος ορίστηκε ο υποδιοικητής του ΕΦΚΑ, Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος.

Είχε προηγηθεί η παραίτηση του μέχρι πρότινους προέδρου του δ.σ., Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, ο οποίος παρέμεινε στο «τιμόνι» της τράπεζας για περίπου 1,5 χρονο. 

Οι παραπάνω αλλαγές, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, αποτελούν κινήσεις, οι οποίες «σηματοδοτούν την έμφαση που δίνεται στη διοίκηση της τράπεζας και την ισχυρή δέσμευση των βασικών μετοχών της Attica Bank, να στηρίξουν και να επιταχύνουν την πορεία ανάκαμψης της Τράπεζας».

«Βασική στρατηγική της Attica Bank αποτελεί η βιώσιμη πορεία ανάπτυξης της προς όφελος των πελατών της, των μετόχων της και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα» καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Attica Bank, η οποία αποτελεί την πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας -μετά τις τέσσερις συστημικές- αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια σοβαρά προβλήματα, λόγω του μεγάλου όγκου των μη εξυπηρετούμενων δανείων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή