«Παγώνουν» προσωρινά οι ηλεκτρονικές αγορές στα Jumbo

«Παγώνουν» προσωρινά οι ηλεκτρονικές αγορές στα Jumbo

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «πάγωμα» των ηλεκτρονικών αγορών έως και τις 26 Νοεμβρίου ανακοίνωσε η διοίκηση της Jumbo, επικαλούμενη τον μεγάλο όγκο των μέχρι στιγμής παραγγελιών.

«Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών» ανέφερε, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία λιανεμπορίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα «φυσικά» καταστήματα της Jumbo έχουν ανασταλεί τη λειτουργία τους από τις 7 Νοεμβρίου, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Αποτέλεσμα ήταν πολλοί καταναλωτές να στραφούν στις ηλεκτρονικές και ψηφιακές αγορές. 

Η ανακοίνωση της Jumbo

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή