ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι ελληνικές γεύσεις ταξιδεύουν στο εξωτερικό μέσω του eatgreek.at και του inel-exports.com

Οι ελληνικές γεύσεις ταξιδεύουν στο εξωτερικό μέσω του eatgreek.at και του inel-exports.com

Μια νέα μεγάλη πρωτοβουλία εξαγωγής ελληνικών προϊόντων σε 3 κομβικές χώρες του εξωτερικού ξεκίνησε μέσω του eshop eatgreek.at (B2C) και μέσω του inel-exports.com (B2B). Σήμερα, καταναλωτές από τη Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 140 κωδικών ελληνικού κρασιού, ελαιόλαδου, φιστικιού, τσαγιού και πολλαπλών ειδών delicatessen.

Η επένδυση σε ελληνικά προϊόντα του Αυστριακού ιδιοκτήτη ξεκίνησε από την αγάπη του ιδίου προς την Ελλάδα. Η εκπληκτική ποικιλία και μοναδική ποιότητα ελληνικών αγαθών, τον έκανε να αγαπήσει τη χώρα μας ακόμα περισσότερο. «Έχοντας επισκεφτεί περισσότερες από 80 χώρες στην επαγγελματική μου καριέρα και έχοντας ζήσει σε 4 από αυτές, θεωρώ την Ελλάδα νικητή της υψηλής γαστρονομίας και του καλού κρασιού. Αυτό που χρειάζεται είναι να εκπαιδεύσουμε τους καταναλωτές των χωρών του εξωτερικού για το υψηλό επίπεδο και τον ιδιαίτερο πλούτο των ελληνικών προϊόντων, κατατάσσοντάς την Ελλάδα στην κορυφή του γαστρονομικού ενδιαφέροντος», δηλώνει ο ίδιος.

Το μυστικό της επιτυχίας και των δυο εταιριών είναι η διαρκής αναζήτηση παραγωγών με επαγγελματισμό, που εστιάζουν στην υψηλή ποιότητα προϊόντων αλλά και στην ιδιαίτερη συσκευασία αυτών, η οποία αναδεικνύει το αυτό καθαυτό προϊόν και τον τοπικό του χαρακτήρα, ταξιδεύοντας την καλή και σύγχρονη πλευρά της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ο στόχος για το 2021 είναι η ανάπτυξη των εταιριών περαιτέρω, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά τους και τις αποστολές σε παγκόσμιο επίπεδο.