Workable: Το ελληνικό λογισμικό που «δούλεψε» διεθνώς

Workable: Το ελληνικό λογισμικό που «δούλεψε» διεθνώς

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ιδέα που γεννήθηκε στην Ελλάδα της κρίσης το 2012 έχει εξελιχθεί σήμερα στην κορυφαία πλατφόρμα προσλήψεων παγκοσμίως με επίσημη χρηματοδότηση 84 εκατ. δολαρίων και περισσότερες από 20.000 εταιρείες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της. Ο λόγος για την Workable, την εταιρεία που ίδρυσαν οι Σπύρος Μαγιάτης και Νίκος Μωραϊτάκης, και που σήμερα έχει την έδρα της στη Βοστόνη και το βλέμμα της σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο Νίκος Μωραϊτάκης μίλησε στο Outliers, το podcast της Endeavor Greece, με media partner το MoneyReview, για το πώς δημιουργήθηκε η εταιρεία, πώς αναπτύχθηκε και τι σχεδιάζει για το μέλλον.

H Workable έχει δημιουργήσει ένα software που επιτρέπει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να διαχειριστούν τα θέματα που έχουν να κάνουμε με τις προσλήψεις προσωπικού: Να βρουν ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα, να τους συναντήσουν, να κάνουν τεστ, να προγραμματίσουν συνεντεύξεις, να γράψουν τα σχόλιά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή