Θεσσαλία: Αναστολή προθεσμιών οφειλέτη στον εξωδικαστικό μηχανισμό

Θεσσαλία: Αναστολή προθεσμιών οφειλέτη στον εξωδικαστικό μηχανισμό

Η αναστολή αφορά όσους βρίσκονται στο στάδιο «αξιολόγηση από οφειλέτη» από τις 6 Σεπτεμβρίου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αναστολή των προθεσμιών αξιολόγησης της προτεινόμενης από τον οφειλέτη ρύθμισης μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού, προχωράει το υπουργείο Οικονομικών για τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel και τις πλημμύρες.

Ειδικότερα, η αναστολή αφορά στους αιτούντες του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο «αξιολόγηση από οφειλέτη» από τις 6 Σεπτεμβρίου 2023 και οι προθεσμίες μετατίθενται για δύο μήνες, έως τις 10 Νοεμβρίου.

Το μέτρο της αναστολής των προθεσμιών περιλαμβάνει τις περιφερειακές ενότητες της Θεσσαλίας και αναλυτικά τη Μαγνησία, τη Λάρισα, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και τις Σποράδες.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, η Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους έχει ήδη ολοκληρώσει τις απαραίτητες τεχνικές προσαρμογές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες ένας εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας μπορεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους μέσω της πλατφόρμας myEGDIX.live.gov.gr είτε με τηλεδιάσκεψη είτε τηλεφωνικά στο 213.212.5730.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή