Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Το 60% των πολιτών δηλώνει απαισιόδοξο για την οικονομία

Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Το 60% των πολιτών δηλώνει απαισιόδοξο για την οικονομία

Ευρήματα για την ακρίβεια, την επιχειρηματικότητα, το πρόβλημα στέγασης, τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος και τις αγροτικές διεκδικήσεις

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το 60% των πολιτών δηλώνει απαισιόδοξο για το μέλλον της οικονομίας, δείχνει έρευνα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών που θα δημοσιοποιηθεί αναλυτικά την Τετάρτη, 20 Μαρτίου».

Το επιμελητήριο, μέσω της Pulse RC, προχώρησε σε νέα μεγάλη σσφυγμομέτρηση για ζητήματα της οικονομίας, της αγοράς αλλά της πολιτικής.

Οπως αναφέρει το επιμελητήριο «σε ένα από τα ευρήματα φαίνεται η απαισιοδοξία των ερωτηθέντων για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, καθώς αυτό δηλώνουν οι έξι στους δέκα».

Ευρήματα, όμως, υπάρχουν και για την ακρίβεια, την επιχειρηματικότητα, το πρόβλημα στέγης, τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος και τις αγροτικές διεκδικήσεις, ενώ η σφυγμομέτρηση προσπαθεί να σκιαγραφήσει το εκλογικό κλίμα, λίγους μήνες πριν από τις ευρωεκλογές.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή