Στεγαστικά για νέους με επιτόκιο 2,5% από την Alpha Bank

Στεγαστικά για νέους με επιτόκιο 2,5% από την Alpha Bank

Χρηματοδοτείται έως και το 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, ανεξαρτήτως ενεργειακής κλάσης

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δυνατότητα επιλογής χαμηλού σταθερού επιτοκίου ύψους 2,50% για τα πρώτα 3 χρόνια δίνει το νέο στεγαστικό πρόγραμμα της Alpha Bank «Alpha Πρώτη Κατοικία», που απευθύνεται σε νέους έως 40 ετών που θέλουν να αποκτήσουν το πρώτο τους σπίτι. Το πρόγραμμα καλύπτει έως και το 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, ανεξαρτήτως ενεργειακής κλάσης και παλαιότητας, ενώ εκτός από το χαμηλό επιτόκιο το πρόγραμμα δεν επιβαρύνεται με δαπάνες εξέτασης του αιτήματος.

Παράλληλα δίνει στους δανειολήπτες τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε σταθερό είτε κυμαινόμενο επιτόκιο καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου. Πιο αναλυτικά, οι όροι χρηματοδότησης του νέου στεγαστικού δανείου της Alpha Bank για την απόκτηση πρώτης κατοικίας είναι οι εξής:

– Διάρκεια δανείου από 5 έως 35 χρόνια, με δυνατότητα για περίοδο χάριτος έως 2 χρόνια στην αρχή του δανείου. 


– Ποσό δανείου έως 300.000 ευρώ. 


– Χρηματοδότηση έως 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, χωρίς πρόσθετες προϋποθέσεις. 


– Δυνατότητα επιλογής σταθερού ή κυμαινόμενου επιτοκίου καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου. 


– Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 2,50% για τα πρώτα 3 χρόνια (πλέον της εισφοράς του Ν. 128/75), εφόσον το επιλέξουν οι δανειολήπτες, και ανταγωνιστικό κυμαινόμενο επιτόκιο για τα επόμενα χρόνια. 


– Απαλλαγή από δαπάνες εξέτασης του αιτήματος δανειοδότησης.

Επιπλέον, η Alpha Bank διευκολύνει τόσο τους πελάτες του «Alpha Πρώτη Κατοικία» για νέους όσο και τους υπόλοιπους πελάτες που θα λάβουν στο εξής στεγαστικό δάνειο από την τράπεζα, παρέχοντας σε όλους τη δυνατότητα να καλύψουν προσωπικές ανάγκες που συνδέονται με την απόκτηση στέγης, όπως συμβολαιογραφικά και δικηγορικά έξοδα, μέσω του προσωπικού δανείου «Alpha Μέτρον Αριστον» με προνομιακή τιμολόγηση και σταθερό επιτόκιο καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου. Ειδικότερα προσφέρονται:

– Διάρκεια δανείου από 6 έως 96 μήνες. 


– Ποσό δανείου έως 30.000 ευρώ.


– Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 9,90% (πλέον της εισφοράς του Ν. 128/75) για όλους, χαμηλότερο από το ισχύον τιμολόγιο (έως 14%). 


– Απαλλαγή από δαπάνες εξέτασης του αιτήματος δανειοδότησης. 


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το δάνειο «Alpha Πρώτη Κατοικία» για νέους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT