Το Golden Beach στο δυναμικό της Magik Life

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εταιρεία Magik Life που ελέγχεται από τον τουριστικό οργανισμό της TUI ενέταξε πρόσφατα στο δυναμικό της την τέταρτη ξενοδοχειακή μονάδα στη χώρα μας. Πρόκειται για το ξενοδοχείο GoldeBeach στη Ρόδο, το management του οποίου αναλαμβάνει για 6 χρόνια η Magik Life. Τα άλλα ξενοδοχεία της εταιρείας βρίσκονται στην Κω, την Κρήτη και την Κέρκυρα. H Magik Life εκτός της Ελλάδας έχει έντονη παρουσία στην Τουρκία, την Αυστρία, το Μαρόκο και την Τυνησία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω επέκτασή της στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά. Μάλιστα, στο ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 13 Ιανουαρίου το συνέδριο της GTT Holding (Αυστριακοί Τουριστικοί Οργανισμοί TOUROPA AUSTRIA, GULET TURISTIK, TUI AUSTRIA, MAGIK LIFE CLUB &TERRA). Στο συνέδριο πήραν μέρος περί τα 750 στελέχη των ανωτέρω οργανισμών και επιχειρήσεων, ενώ έγινε και παρουσίαση των προγραμμάτων τους.

Σημειώνεται ότι η Ρόδος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ξένους τουριστικούς οργανισμούς ως συνεδριακός προορισμός. Μάλιστα, πρόσφατα προστέθηκε άλλο ένα μεγάλο συνεδριακό κέντρο στο νησί στο ξενοδοχείο Sofitel Capsis Hotel Rhodes, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει έως 8.000 συνέδρους.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT