Vivartia: επεκτείνεται ο τομέας εστίασης

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέση της στον τομέα εστίασης και τροφοδοσίας, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και στις γειτονικές βαλκανικές αγορές, ενισχύει η Vivartia. Στο πλαίσιο αυτό, στρατηγικής σημασίας είναι η επέκταση του κέντρου διανομής της Hellenic Catering στην Παλλήνη και η ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της.

Παράλληλα, επιχειρεί την ανάπτυξη της δραστηριότητας Flocafe στη Βουλγαρία με τη δημιουργία καταστημάτων στα δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα στη Σόφια και τη Βάρνα. Στην αγορά της Αλβανίας εκτιμά ότι θα έχει κερδοφόρο δράση η αλυσίδα ταχυεστίασης Goody’s και το πρώτο κατάστημα Goody’s αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αντίστοιχες προσπάθειες γίνονται και για την Κύπρο, όπου θα ιδρυθεί ένα Goody’s στην Πάφο, ένα Flocafe στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, με στόχο στο τέλος του 2009 να λειτουργούν στην Κύπρο οκτώ σημεία Goody’s και τέσσερα Flocafe.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT