Αύξηση τζίρου 12,6% για την Designia Insurance Brokers

Αύξηση τζίρου 12,6% για την Designia Insurance Brokers

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση κατά 12,6% σε σχέση με το 2018 των συνολικών της εσόδων, στα 4,27 εκατ. ευρώ, εμφάνισε το 2019 η Designia Insurance Brokers, καταγράφοντας άνοδο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η κερδοφορία της εταιρείας ανήλθε στο 1,3 εκατ. προ φόρων και είναι αυξημένη κατά 49,7% σε σχέση με το 2018. 

Σημαντικές είναι, επίσης, οι επιδόσεις της και στα μεικτά υπό διαχείριση ασφάλιστρα, τα οποία έφτασαν τα 50,5 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι αυξημένο κατά 9,7% σε σύγκριση με το 2018 και αποτελεί το υψηλότερο που έχει επιτύχει μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία έκλεισε το 2019 αυξάνοντας το πελατολόγιό της κατά 7,74%. Ειδικότερα, οι ασφαλισμένοι της εταιρείας σε προγράμματα υγείας για το 2019 σημείωσαν αύξηση 11,4% από το 2018, ενώ σε ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα ο αριθμός είναι αυξημένος κατά 11,08% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Επιπλέον, η Designia Insurance Brokers κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς διαπραγματεύτηκε πάνω από 13 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις υγείας, ζωής και γενικών ασφαλίσεων. 

«Οι επιδόσεις μας κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς είναι αξιοσημείωτες και αποδεικνύουν τη δυναμική της εταιρείας μας», ανέφερε η κ. Αννυ Τρύφων, CEO της Designia Insurance Brokers. Η εταιρεία πρόσφατα ανανέωσε την εταιρική της ταυτότητα, εστιάζοντας στην ικανότητά της να σχεδιάζει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές ασφαλιστικές λύσεις και προγράμματα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της και στις προσδοκίες των συνεργατών της. Λανσάροντας τη νέα επωνυμία και τον λογότυπό της, ανταποκρίνεται στις συνθήκες της εποχής. 

«Η φετινή χρονιά έχει φέρει μεγάλη αβεβαιότητα στις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται», σημειώνει η κ. Τρύφων. Ενας από τους βασικούς στόχους της εταιρείας είναι η στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της, με κριτήριο την από κοινού εξέλιξή τους. 

Για το λόγο αυτό, έχει επιλέξει να επενδύει συστηματικά στην αναβάθμιση των υποδομών της και, χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία της, είναι σε θέση να υποστηρίζει με συνέπεια τους συνεργάτες της. Προσφέροντάς τους tailor-made λύσεις, ενισχύει τη σχέση που έχουν με τους πελάτες τους και παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή