VITEX: Σεβασμός και ευαισθησία

VITEX: Σεβασμός και ευαισθησία

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
VITEX: Σεβασμός και ευαισθησία-1

Η VITEX A.E. είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία χρωμάτων, με συνεχή παρουσία από το 1932 στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας, μέσω των αναγνωρισμένων brands του ομίλου VITEX, VITEXTHERM, HERMES και EUMARIA στις κατηγορίες Οικοδομικά Χρώματα, Εξωτερικής Θερμομόνωσης και Αντιρρηγματικής Προστασίας, Ασφαλτικών Μονώσεων και Ναυτιλιακών Χρωμάτων. Δραστηριοποιείται στο εξωτερικό μέσω θυγατρικών σε Σερβία και Βουλγαρία, ενώ εξάγει σε περισσότερες από 20 χώρες. 

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Όταν κάποιος εργαζόμενος θελήσει να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα και, παρόλο που ο νόμος δηλώνει ότι ο εργοδότης δεν έχει τέτοια υποχρέωση, η Vitex καταβάλλει αποζημίωση απόλυσης στον εργαζόμενο. 
• Rotation στις θέσεις εργατών. Κάθε εργαζόμενος μπορεί να έχει την προσδοκία και την προοπτική ανέλιξης. Σημαντική επιδότηση εκπαίδευσης. 
• Eκπαιδευτικά ταξίδια της ομάδας προς τους προμηθευτές της, για να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των συνεργατών τους και να προβούν σε ανταλλαγή τεχνογνωσίας.
• Ο τρόπος που η εταιρεία αντιμετωπίζει την απονομή bonus στους εργαζομένους δεν είναι απόλυτος. Αντιθέτως, εάν δεν έρθει το αποτέλεσμα αλλά η προσπάθεια των εργαζομένων ήταν σημαντική, τότε το bonus αποδίδεται κανονικά.
• Vitex Day: Κάθε εργαζόμενος επισκέπτεται την αγορά μαζί με έναν από τους Συμβούλους Πωλήσεων και έρχεται αντιμέτωπος με τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες. Έχουν υλοποιηθεί πολλές προτάσεις από αυτές που έκαναν οι εργαζόμενοι μετά από αυτές τις επισκέψεις.
• Το εργοστάσιο αποτελεί ορόσημο της βιομηχανίας χρώματος, καθώς έχει διαδικασία μηδενικών αποβλήτων, παράγει ηλεκτρική ενέργεια με ένα από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα οροφής (ΦΒ), σχεδόν ισοδύναμη με τις ανάγκες της παραγωγής.

Η άποψη των αξιολογητών

Η κουλτούρα της εταιρείας την κατατάσσει στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα. Αυτό ενισχύεται αν λάβει κανείς υπόψη του και τη μακροχρόνια παραμονή των εργαζομένων στην εταιρεία αλλά και το κοινωνικό της αποτύπωμα. Η συμπερίληψη του συνόλου των εργαζομένων στη βελτιστοποίηση των προϊόντων της είναι θέμα αρχής για τη Vitex.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Η αίσθηση της συνεργασίας είναι απίστευτη. 
• Πρώτη φορά εργάζομαι σε εταιρεία που ενδιαφέρεται και επενδύει στους υπαλλήλους της. Περήφανη να εργάζομαι στη μεγάλη οικογένεια της Vitex.
• Ήθος στην άσκηση του επιχειρείν και προτροπή για καινοτομίες. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ευρώπη που ανακάλυψε ένα χρώμα που σκοτώνει τους ιούς, μεταξύ αυτών και τον Covid-19.

96% επιβεβαιώνουν: «Η διοίκηση κάνει πράξη τα λόγια της».


Οι άνθρωποί μας είναι μια περήφανη οικογένεια!

VITEX: Σεβασμός και ευαισθησία-2Η διάκρισή μας ανάμεσα στις εταιρείες με το κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα μάς γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Επιβεβαιώνει ότι βασική προτεραιότητά μας είναι και θα είναι οι άνθρωποί μας.

Στη Vitex όλοι οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες αποτελούν μια οικογένεια που προσφέρει μαζί καθημερινά προϊόντα και υπηρεσίες με κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Μέριμνά μας αποτελεί η διασφάλιση ενός ηθικού και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, βασιζόμενου στην αξιοκρατία και την παροχή ίσων ευκαιριών συνύπαρξης και συνεργασίας χωρίς διακρίσεις. Η μακροχρόνια παραμονή των εργαζομένων μας στην εταιρεία είναι μία επιπλέον επιβράβευση για εμάς και μια ένδειξη ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. 

Επενδύουμε σε προγράμματα επιμόρφωσης και πλάνα ανάπτυξης των ανθρώπων μας, ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προωθούν την αριστεία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, αναδεικνύουμε τις δεξιότητές τους, υποστηρίζουμε έμπρακτα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη. Πρεσβεύουμε την αξιοκρατία και στηρίζουμε έμπρακτα τη διατήρηση ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστά σε κάθε ένα μέλος της Vitex για την εμπιστοσύνη τους και τη διάκριση που μας χάρισαν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή