Epsilon Net: Συνεχής εξέλιξη

2' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Epsilon Net: Συνεχής εξέλιξη-1

Η Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου και της εκπαίδευσης. Ο Όμιλος, πιστός στο Όραμά του, επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής και σε συνάρτηση με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του software, προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συνολικών λύσεων τόσο για λογιστικά γραφεία όσο και για τη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. 

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαφημιστικά εταιρικά video για νέα προϊόντα (όπως π.χ. το digital accounting) αλλά και σε testimonials εργαζομένων με σκοπό την καταγραφή και την επικοινωνία του εταιρικού οράματος και των αξιών της εταιρείας, τα οποία προωθούνται σε πελάτες και προβάλλονται στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.
• Παροχή επιπλέον ημερών αδείας: για μεταπτυχιακές σπουδές, για προσωπικά γεγονότα, όπως η γέννηση τέκνου (και για τον πατέρα και για τη μητέρα), για έκτακτη ασθένεια μικρής διάρκειας για την οποία δεν προσκομίστηκε δικαιολογητικό, για απώλεια συγγενούς κ.ά.
• Κάθε χρόνο, εκτός των άλλων προγραμμάτων, δίνονται και 50 υποτροφίες για την παρακολούθηση μακροχρόνιων εκπαιδεύσεων.
• Οι τοίχοι των γραφείων της εταιρείας κοσμούνται από φωτογραφίες των ανθρώπων της μετά από ειδική φωτογράφιση που έγινε στις εγκαταστάσεις.
• Τέσσερα διαφορετικά ωράρια με ώρες προσέλευσης 08.30, 09.00, 09.30 και 10.00, συμβουλές και υποστήριξη για διαχείριση άγχους από ειδικά εκπαιδευμένο στέλεχος του HR, γυμναστήριο με προνομιακές τιμές για όλη την οικογένεια και για τους φίλους των εργαζομένων, επαγγελματικός προσανατολισμός για παιδιά εργαζομένων και πολλές άλλες παροχές.
• Η εταιρεία επενδύει πάνω από το 21% των εσόδων της σε Έρευνα & Ανάπτυξη και νέες τεχνολογίες.

Η άποψη των αξιολογητών

Ο συνδυασμός ευκαιριών ανάπτυξης, φιλικού περιβάλλοντος και οικονομικής ασφάλειας καθιστά την εταιρεία ένα ιδιαίτερα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί αλματώδης αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, οι σχέσεις εντός της Epsilon Net φαίνεται να συνεχίζουν να διατηρούν έναν «οικογενειακό» χαρακτήρα.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Η εταιρεία παρέχει πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και ανταμοιβής, είναι πάντα κοντά στον εργαζόμενο, τον σέβεται και ακούει κάθε του ανάγκη, σέβεται την προσωπική του ζωή και παρέχει ανταγωνιστικές αποδοχές.
• Υπάρχει όραμα και στρατηγική ανάπτυξης!!! Ζεστό και φιλικό κλίμα!!!

98% δηλώνουν: «Η διοίκηση ασκεί τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τιμιότητα και ήθος».


Οι Άνθρωποί μας είναι η Δύναμή μας

Epsilon Net: Συνεχής εξέλιξη-2Η διάκρισή μας για 8η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα, διατηρώντας μάλιστα την 4η θέση, μας γεμίζει υπερηφάνεια και διάθεση για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα! 

Η περασμένη χρονιά αποτέλεσε ορόσημο για τον Όμιλό μας και η βράβευση αυτή αποτελεί δικαίωση της δέσμευσής μας απέναντι στους εργαζομένους του Ομίλου, για συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.  

Με οδηγό την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, το εταιρικό όραμα, την προσήλωση στους πελάτες μας και τη συμβολή των 1.000+ υψηλά καταρτισμένων στελεχών μας, συνεχίζουμε να παράγουμε καθημερινά αξία για τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες και τους μετόχους μας, προσφέροντας κορυφαία προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις.

H νέα εποχή του Ομίλου μας, ως καταλύτη του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ελλάδα, είναι συνυφασμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καινοτομίας και κατάρτισης. Τα στελέχη μας βρίσκονται πάντοτε μπροστά από τις εξελίξεις, οδηγούν τα trends της αγοράς, απολαμβάνουν προνόμια που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας τους και τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξή τους.

Η μεγαλύτερη επένδυση του Ομίλου μας είναι οι Άνθρωποί μας. Αποτελούν τη μεγαλύτερή μας Δύναμη και αυτή η διάκριση τους ανήκει! 
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τη δέσμευση, την αφοσίωση και την προσφορά τους και μια Υπόσχεση, ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή