OpenBet Hellas: Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

OpenBet Hellas: Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
OpenBet Hellas: Ο άνθρωπος στο επίκεντρο-1

Η OpenBet (πρώην SG Digital) είναι πάροχος περιεχομένου, ολοκληρωμένων συστημάτων και υπηρεσιών στον κλάδο του αθλητικού στοιχήματος. Με ομάδα η οποία αριθμεί 1.000 μέλη παγκοσμίως, η εταιρεία, εστιάζοντας αποκλειστικά σε αδειοδοτημένους και πιστοποιημένους πελάτες και σε αγορές που διαθέτουν ρυθμιστικό πλαίσιο, εξυπηρετεί μια πελατειακή βάση κορυφαίων στοιχηματικών εταιρειών όπως οι DraftKings, FanDuel, WynnBet, SkyBet, Ladbrokes και William Hill.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Το Half Day for Health πρόγραμμα προσφέρει στους υπαλλήλους 4 επιπλέον ώρες αμειβόμενου χρόνου για την υποστήριξη της σωματικής και ψυχικής ευεξίας τους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες δραστηριότητες υγείας, επισκέψεις υγειονομικής περίθαλψης ή συμβουλευτικές συνεδρίες.
• Οργάνωση συνεδρίας καθοδήγησης γονέων με πιστοποιημένο coach, με επίκεντρο τις δυσκολίες των εργαζομένων γονέων κατά τη διάρκεια εργασίας από το σπίτι (συμμετείχαν 61 εργαζόμενοι και σύζυγοι) ως αποτέλεσμα της πρότασης ενός υπαλλήλου. 
• Εάν ένας συνάδελφος ενδιαφέρεται για την άσκηση μιας διευθυντικής θέσης στο μέλλον, προγραμματίζεται δωρεάν εκπαίδευση ηγεσίας. 
• Διοργάνωση ενός δίμηνου προγράμματος ηγεσίας για περισσότερες από 20 γυναίκες.
• Πρόγραμμα εκπαίδευσης Mental Health First Aider προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα εσωτερικού ειδικευμένου δικτύου Βοηθών Ψυχικής Υγείας που να είναι διαθέσιμη σε όσους επιθυμούν να αναζητήσουν υποστήριξη. Το 2021 εκπαιδεύτηκαν 16 εργαζόμενοι ως υποστηρικτές ψυχικής υγείας.
• Οι εργαζόμενοι οι οποίοι είναι ειδικοί σε κάποιο θέμα μοιράζονται αυτή την εμπειρία τους σε διάφορα φόρουμ. Με την υποστήριξη της ομάδας Μάθησης και Ανάπτυξης, αυτά τα «Αστέρια της Γνώσης» μπορούν να τηλεφορτώσουν την κατάρτιση που δημιουργούν στην Πλατφόρμα Μαθησιακής Εμπειρίας.
• Διενέργεια έρευνας για να συμφωνηθούν οι συμπεριφορές που αναζητούνται σε κάθε μία από τις αξίες της εταιρείας. Οι συμπεριφορές αυτές ενσωματώθηκαν στη διαδικασία πρόσληψης. 

Η άποψη των αξιολογητών

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην καινοτομία και παρουσιάζει καλές πρακτικές και προγράμματα ανάπτυξης για τους εργαζομένους της. Προσφέρει ποικίλα προγράμματα προνομίων και έχει ξεκάθαρα διατυπωμένες αξίες που ταιριάζουν με τη στρατηγική και την κουλτούρα της.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Η εταιρεία διοργανώνει συχνά δραστηριότητες για τους εργαζομένους, όπως διαγωνισμούς, φαγητό στο σπίτι, ανάδειξη τέχνης, φιλανθρωπίες και κοινωνικό έργο. 
• Για τα ελληνικά δεδομένα, νομίζω ότι 3 πράγματα που συνυπάρχουν ταυτόχρονα, οι εγκαταστάσεις, η κουλτούρα και οι αξίες, κάνουν τη συγκεκριμένη εταιρεία να ξεχωρίζει.

93% λένε: «Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου στον χώρο εργασίας μου».


Δημιουργικότητα που εμπνέει

OpenBet Hellas: Ο άνθρωπος στο επίκεντρο-2Η OpenBet, παγκόσμιος ηγέτης στα ολοκληρωμένα συστήματα αθλητικού στοιχήματος και online gaming, συνδέει άρρηκτα το όνομά της με την ασφάλεια, την καινοτομία και την προηγμένη τεχνολογία. Με ομάδα η οποία αριθμεί περισσότερα από 1.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, εξυπηρετεί μια πελατειακή βάση από κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες. Η OpenBet αναπτύσσει, λειτουργεί και υποστηρίζει συστήματα συναλλαγών, τιμολόγησης, διαχείρισης κινδύνου, λογαριασμών χρηστών και wallet, προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους χρήστες. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα συγκέντρωσης αθλητικού περιεχομένου.

Οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται στην Αθήνα είναι οι μεγαλύτερες παγκοσμίως και σε ένα δημιουργικό περιβάλλον, 400 και πλέον στελέχη εργάζονται, καινοτομούν και αναπτύσσουν προηγμένα προϊόντα και πλατφόρμα sportsbook σε διεθνές επίπεδο. Η OpenBet στηρίζει ουσιαστικά την επαγγελματική ανέλιξη των στελεχών της μέσα από μια ισορροπημένη προσέγγιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Με πρωταρχικές αξίες όπως η ακεραιότητα, η ομαδικότητα, η δημιουργικότητα, η ομάδα της OpenBet καταγράφει μια διαρκώς ανοδική πορεία, προσφέροντας προστιθέμενη σημαντική αξία στην κοινωνία και οικονομία της Ελλάδας. Η ομάδα της OpenBet Athens αναπτύσσεται, βελτιώνεται διαρκώς και πρωτοπορεί στον κλάδο, δημιουργώντας σημαντική προστιθέμενη αξία στην κοινωνία και την οικονομία της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή