Citrix Greece: Ευελιξία και δημιουργικότητα

Citrix Greece: Ευελιξία και δημιουργικότητα

2' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Citrix Greece: Ευελιξία και δημιουργικότητα-1

Η Citrix Systems είναι μια διεθνής εταιρεία με κομβικό κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ελλάδα (Αθήνα, Πάτρα & remote), που αναπτύσει καινοτομική τεχνολογία παγκόσμιας κλίμακας. Τεχνολογία που βοηθά τους πελάτες της να «ξεκλειδώνουν όλες τις δυνατότητές τους» και να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους εργαζομένους τους. Η πλατφόρμα της Citrix συνδυάζει Digital Workspaces, Deskop & App Virtualization, Application Delivery & Security, Analytics & Intelligence λύσεις και προσφέρει ένα ασφαλές και ευέλικτο περιβάλλον ψηφιακής εργασίας και συνεργασίας.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• «Thank You Day»: μια δωρεάν ημέρα ως αναγνώριση και εκτίμηση προς τους εργαζομένους για τις προσπάθειές τους. (Στη συνέχεια προστέθηκαν άλλες τρεις ημέρες!)
• Employee Resource Groups (ERGs): Ομάδες εργαζομένων που υποστηρίζουν τη διαφορετικότητα και προασπίζουν τις υπο-εκπροσωπούμενες ομάδες εργαζομένων για τη δημιουργία «ασφαλών χώρων» για όλα τα μέλη, την αναζήτηση και εκπαίδευση συμμάχων και την προσέλκυση και διατήρηση διαφορετικών ταλέντων.
• Hackathons στα μέσα κάθε έτους. Οι εργαζόμενοι μοιράζονται τις ιδέες τους, ψηφίζουν τα αγαπημένα τους και προωθούν τη συμμετοχή στην εκδήλωση σε όλη την εταιρεία.
• Ημέρες Καινοτομίας.
• Βραβείο «Rockstar». 
• Εκθέσεις Τεχνολογίας.
• Executive Challenge: Φουτουριστικά θέματα και ιδέες που μοιράζονται τα στελέχη της Citrix.
• Διπλώματα ευρεσιτεχνίας: Οι εργαζόμενοι αναγνωρίζονται και ανταμείβονται για την υποβολή αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν εγκριθεί από την επιτροπή αξιολόγησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και κατατίθενται στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ. 
• Χρήση του Citrix Workspace για την υποβολή νέων ιδεών για μικροεφαρμογές.

Η άποψη των αξιολογητών

Η Citrix Systems έχει αναπτύξει ένα πολύπλευρο σύστημα καινοτομίας που συνδέεται με την τεχνολογία, που είναι και ο βασικός της πυρήνας. Έχει αναπτύξει δράσεις για να προωθήσει την καινοτομία και την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των εργαζομένων και από άλλα τμήματα της εταιρείας, όπως π.χ. το πρότζεκτ DONNA προέκυψε από τη συνεργασία των μηχανικών και του HR.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Πέρα από τις εξαιρετικές παροχές, το περιβάλλον είναι πάρα πολύ φιλικό από την πρώτη μου μέρα στη Citrix.
• H εταιρεία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως: Ευέλικτο ωράριο. Γονική άδεια μετ’ αποδοχών και για τους δύο γονείς. Πρόγραμμα υγείας και συνταξιοδότησης για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους, δωροκάρτες, εταιρικό τηλέφωνο, κ.λπ. 

94% δηλώνουν: «Μπορώ εύκολα να προσεγγίσω και να μιλήσω με τα μέλη της διοίκησης».


Το μέλλον της εργασίας είναι ήδη εδώ!

Citrix Greece: Ευελιξία και δημιουργικότητα-2Η αναγνώρισή μας στα Top-10 εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών των ανθρώπων μας που πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν επιδείξει απαράμιλλο ήθος και επιμονή με στόχο την παγκόσμια τεχνολογική καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τους ευχαριστούμε ολόθερμα! 

Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Citrix στην Ελλάδα συνεχώς επεκτείνεται, με τον αριθμό συναδέλφων να έχει ξεπεράσει τους 220, εκ των οποίων οι 180 είναι μηχανικοί. Η επιτυχία μας στο να προσελκύουμε κορυφαίες Ελληνίδες και Έλληνες μηχανικούς λογισμικού με βάση τις ικανότητές τους αλλά και τις δυνατότητές τους, για να χτίσουμε μαζί υπηρεσίες παγκόσμιας κλίμακας, μας κάνει ακόμα πιο επίμονους στο να προσφέρουμε ένα αξιοζήλευτο περιβάλλον. Mε ανταγωνιστικές απολαβές και κορυφαίες παροχές (π.χ. άδεια μητρότητας/πατρότητας 18 εβδομάδων), δίνοντας βάση στην κουλτούρα μας η οποία προωθεί τη συνεχή εξέλιξη, επενδύοντας στην καλλιέργεια των δυνατοτήτων κάθε συναδέλφου ανεξαρτήτως του ρόλου.  

Το μέλλον της εργασίας είναι ήδη εδώ και η Citrix, κάνοντας χρήση των ίδιων της των υπηρεσιών, έχει εφαρμόσει ένα εντελώς υβριδικό μοντέλο εργασίας το οποίο μας καθιστά ικανούς να συνεργαζόμαστε αποδοτικά, μένοντας ή επιστρέφοντας στην Ελλάδα, σαν να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT