Amgen Hellas: Σεβασμός και κατανόηση

Amgen Hellas: Σεβασμός και κατανόηση

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Amgen Hellas: Σεβασμός και κατανόηση-1

Η Amgen ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2007, με στόχο την ενίσχυση του ισχυρού δικτύου της εταιρείας και την εξασφάλιση της πρόσβασης των Ελλήνων ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες, στους τομείς της ογκολογίας, αιματολογίας, νεφρολογίας, οστικών νόσων, ανοσολογίας και καρδιαγγειακών νοσημάτων. Δραστηριοποιείται σε 52 χώρες.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Προσαρμοσμένη διαδικασία στην αναζήτηση ταλέντων (Talent Acquisition) για την εξάλειψη της ασυνείδητης μεροληψίας κατά την πρόσληψη και την προαγωγή. Οι 
διορθωτικές ενέργειες περιλαμβάνουν την τυφλή αναθεώρηση βιογραφικού, την υποχρεωτική συμπερίληψη υποψηφίου μειοψηφίας στην τελική λίστα και στη χρήση τεχνολογίας για την εξάλειψη της προκατάληψης στην περιγραφή της θέσης εργασίας. 
• Συμπερίληψη των αξιών στην αξιολόγηση. Από το 2016, η εταιρεία εισήγαγε τις εταιρικές αξίες στην ετήσια αξιολόγηση απόδοσης, ώστε οι εργαζόμενοι να μην κρίνονται μόνο για την επίτευξη των στόχων τους αλλά και για το πώς βιώνουν τις αξίες στην καθημερινή τους εργασία. Tα δύο μέρη ζυγίζουν 50/50. 
• Empowered initiative. Οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορεί να αμφισβητήσει την ανάγκη να συμμετάσχει σε μια συνάντηση.
• Great Place to Work® Survey. Η έρευνα αξιοποιείται από 14 θυγατρικές της Amgen διεθνώς με συμμετοχή πάνω από 92% των εργαζομένων και τα αποτελέσματα αναφορικά με τις αξίες της Amgen, την προσέγγιση για τη διαφορετικότητα, την ένταξη και το ανήκειν λαμβάνουν την υψηλότερη βαθμολογία.
• «Who is who», εταιρικό παιχνίδι για τη συντροφικότητα που αναπτύχθηκε κυρίως την περίοδο της πανδημίας, κατά το οποίο οι εργαζόμενοι μοιράζονται γραπτά ορισμένα στοιχεία για τον εαυτό τους και οι υπόλοιποι μαντεύουν ποιο άτομο αφορούν με διασκεδαστικό τρόπο. Στους 5 πρώτους προσφέρονται δώρα.

Η άποψη των αξιολογητών

H εταιρεία μετράει το καθετί και το στοιχειοθετεί, ενώ παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην από κάτω προς τα επάνω επικοινωνία. Ακούει συστηματικά τους εργαζομένους της και χρησιμοποιεί τις απόψεις τους για να δημιουργήσει action plan και να βελτιώσει τις διαδικασίες. Έχει δομημένη διαδικασία επικοινωνίας των στόχων και της στρατηγικής σε όλους τους εργαζομένους και ένα εντυπωσιακό πακέτο παροχών.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

95% δηλώνουν: «Μου συμπεριφέρονται ως πλήρες και ουσιαστικό μέλος του οργανισμού, ανεξάρτητα από τη θέση μου».


Δύναμή μας οι άνθρωποί μας!

Amgen Hellas: Σεβασμός και κατανόηση-2Η φετινή μας διάκριση ως «Great Place to Work 2022» για μια ακόμα φορά μάς κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και μας συγκινεί βαθιά. Για όλους εμάς στην Amgen Hellas επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο τρόπος που λειτουργούμε, το πάθος μας και η αφοσίωσή μας μπορούν να κάνουν τη διαφορά! 

Όλα ξεκινούν από τους ανθρώπους μας. Ακόμα και τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καταφέραμε όχι μόνο να παραμείνουμε ενωμένοι και να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο, αλλά να διαπιστώσουμε ότι η επιτυχία κρύβεται στη δύναμη του «μαζί» και της ομάδας. 

Η βράβευση της Amgen Ελλάς για το εργασιακό της περιβάλλον για τέταρτη φορά φέτος επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η επιτυχία προέρχεται μόνο από ένα χώρο εργασίας που ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, την ομαδικότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη. Στόχος και δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μας σε ένα περιβάλλον που ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας για την κατάκτηση της 8ης θέσης στον θεσμό «Great Place to Work».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT