Barilla Hellas: Γεύσεις ευεξίας

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Barilla Hellas: Γεύσεις ευεξίας-1

H Barilla Hellas είναι εταιρεία ζυμαρικών η οποία παράγει και διανέμει τα προϊόντα Barilla και MISKO στην Ελλάδα, καθώς και σε 20 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ εξάγει ετησίως περισσότερους από 20.000 τόνους ζυμαρικών. Έχει στην κατοχή της δύο υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ελεώνα Βοιωτίας και στον Βόλο. Με έδρα την Αθήνα, ο ελληνικός οργανισμός έχει την ευθύνη για 13 αγορές στη ΝΑ Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Το χαρτοφυλάκιο της Barilla Hellas, εκτός από τα ζυμαρικά Misko και Barilla, εμπλουτίζουν με τη δυναμική τους παρουσία τα μπισκότα GranCereale και οι φρυγανιές Wasa. 

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Welcome to Barilla: ένα τριήμερο ταξίδι στα κεντρικά γραφεία στην περιοχή της Πάρμα στην Ιταλία, αφιερωμένο σε νέες προσλήψεις παγκοσμίως, το οποίο έχει αναπτυχθεί για να ενισχύσει την ταυτότητα της εταιρείας, αλλά και να εμφυσήσει την κουλτούρα της στον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά. 
• Πρόγραμμα buddy: Κάθε νέος εργαζόμενος έχει ανά πάσα στιγμή έναν άνθρωπο σαν σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε απορία που τυχόν προκύπτει. Ο buddy ξεναγεί τον νεοπροσληφθέντα στα γραφεία, δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορεί να χρειάζεται ο νέος εργαζόμενος, απαντά σε απορίες, τον/την υποστηρίζει και βρίσκεται δίπλα του/της τους πρώτους 6 μήνες στην εταιρεία.
• Πρόγραμμα S.M.I.L.E. (Staying Motivated Ιn Lockdown Era): Έχει ως στόχο να εστιάσει στον άνθρωπο, στην αποφόρτισή του, στην ευζωία του και στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητάς του. Μέσα από διάφορες δραστηριότητες ενημέρωσης, ευεξίας και team building, ενισχύει τις σχέσεις των υπαλλήλων και τους βοηθά να γνωριστούν καλύτερα.
• Kάθε Πέμπτη, καθιερωμένο Pasta Day, όπου οι εργαζόμενοι τρώνε όλοι μαζί στην τραπεζαρία απολαμβάνοντας τα αγαπημένα τους ζυμαρικά.
• ERG Armonia: Αφορά εθελοντικές ομάδες εργαζομένων υπό την ηγεσία των ίδιων των εργαζομένων, στόχος των οποίων είναι να προωθήσουν ένα ποικιλόμορφο περιβάλλον εργασίας που προάγει τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση. 

Η άποψη των αξιολογητών

Εταιρεία με ανθρωποκεντρικές πρακτικές και καλές παροχές, που απευθύνονται στο σύνολο των εργαζομένων. Υπάρχει συσχέτιση για το πώς οι αξίες και η φιλοσοφία της Barilla διέπουν τις συγκεκριμένες πρακτικές. Προάγει τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ισότιμη αντιμετώπιση.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας/χώροι, υποδομές. Ευελιξία στο εργασιακό πρόγραμμα. Extra συνταξιοδοτικό πολύ επωφελές για τους εργαζομένους. Extra ιατρικό πρόγραμμα ασφάλισης για εργαζομένους και μέλη των οικογενειών τους.

91% επιβεβαιώνουν: «Μου προσφέρονται οι πόροι και ο εξοπλισμός που απαιτείται για να κάνω σωστά τη δουλειά μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT