ThinkDigital Group (TDG): Επικοινωνία και εκπαίδευση

ThinkDigital Group (TDG): Επικοινωνία και εκπαίδευση

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
ThinkDigital Group (TDG): Επικοινωνία και εκπαίδευση-1

Ο Όμιλος Εταιρειών TDG επενδύει σε εταιρείες στον χώρο του Marketing & Commerce και κατέχει δεσπόζουσα θέση στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στις χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Οι εταιρείες του Ομίλου, ThinkDigital, ForestView, TailWind και Project Agora, προσφέρουν καινοτόμες και αποτελεσματικές ψηφιακές λύσεις σε διαφημιζόμενους, ψηφιακούς εκδότες και e-retailers συνδυάζοντας επιχειρηματικά δεδομένα, στρατηγική και τεχνολογία.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• “Knowledge Center”, στο οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να διαμοιράσουν μελέτες, επιστημονικά άρθρα, κλαδικές τάσεις, εργαλεία, συνεντεύξεις, podcasts και κάθε νέα σκέψη που θα μπορούσε να εμπνεύσει ή να αξιοποιηθεί.
• Η εταιρεία αναπτύσσει ένα περιβάλλον ανάπτυξης και μάθησης ακολουθώντας πιστά μια βασική αξία της “always curious” μέσω εξατομικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Κατά τη διάρκεια του 2021, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 10.000 ώρες μαθημάτων και εργαστηρίων για όλους τους εργαζομένους.
• To “Performance Dialogue” είναι η ετήσια αξιολόγηση των εργαζομένων της εταιρείας, το οποίο συνδέεται με την ανάπτυξη της σταδριομίας τους και την επαγγελματική τους ανάπτυξη.
• Το “Heart Long Weekend” αποτελεί την πρωτοβουλία της εταιρείας για τη χορηγία πρόσθετων ημερών άδειας μετ’ αποδοχών με στόχο την ξεκούραση και την αναγνώριση των εργαζομένων της.
• “Digital Thinkers”: ένα καινοτόμο πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας στο πλαίσιο του Talent Development του Ομίλου, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν την καριέρα τους στον κόσμο της Διαφημιστικής Τεχνολογίας και του Digital Marketing.
• Υποστήριξη των εργαζομένων που σπουδάζουν με επιπρόσθετη 5ήμερη άδεια.

Η άποψη των αξιολογητών

Η ThinkDigital Group είναι ένας εργασιακός χώρος στον οποίο, χάρη στην εκπαίδευση και τα ειδικευμένα κανάλια επικοινωνίας ιδεών και ανταλλαγής απόψεων, μπορεί ένας νέος εργαζόμενος να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του. Πολλές και διάφορες δραστηριότητες και πολύ καλή εταιρική ενημέρωση με εμπλοκή του middle management. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• To δυνατό σημείο της εταιρείας μας είναι η κουλτούρα της, το ανθρώπινο δυναμικό της. Οι φίλοι μου πάντα με ρωτούν γιατί χαμογελάω όταν περνάω έξω από τα γραφεία μας! 
• Σεβασμός και ενδιαφέρον για τον εργαζόμενο. Ομαδικότητα και διάθεση για συνεργασία.

94% αναγνωρίζουν ότι: «H διοίκηση είναι ικανή να διευθύνει την εταιρεία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT