eLearning Industry: Αίσθημα κοινότητας

eLearning Industry: Αίσθημα κοινότητας

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

eLearning Industry: Αίσθημα κοινότητας-1H eLearning Industry είναι μια πλατφόρμα ψηφιακού μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ηλεκτρονικής μάθησης για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας τους και να προσελκύσουν δυνητικούς πελάτες. Είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων και ψηφιακών εκδόσεων, η οποία βοηθά τους επαγγελματίες του eLearning και τους επαγγελματίες σχεδιαστές να συνδεθούν σε μια ασφαλή διαδικτυακή κοινότητα όπου μπορούν να παραμένουν ενημερωμένοι με τα πιο πρόσφατα νέα του κλάδου και να βρίσκουν έργα ή θέσεις εργασίας.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Culture Shaping Project. Εγκαινιάστηκε το 2019 και κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι στην αναδιαμόρφωση της κουλτούρας της εταιρείας με τη δημιουργία action plans και συγκεκριμένων χρονικών περιθωρίων υλοποίησης αυτών. Έγιναν workshops ενδυνάμωσης και δόθηκε έμφαση σε τρεις συμπεριφορές Ηγεσίας: Drive Performance, People Development και Teamwork, που αποτελούν και τους άξονες της ετήσιας αξιολόγησης εργαζομένων.
• Η αναγνώριση, η επιβράβευση και η δημιουργικότητα των εργαζομένων τονίζονται με πρωτοβουλίες όπως το Employee Reward Scheme που επιβραβεύει συμπεριφορές και καινοτομία, και το εβδομαδιαίο workshop Investment Time, στο οποίο ο καθένας μπορεί να παρουσιάσει μια νέα τεχνολογία και η ομάδα πειραματίζεται πάνω σε αυτήν.
• Ενέργειες για πιο ανθρώπινη προσέγγιση στον τρόπο εφαρμογής των συστημάτων πρόσληψης και ένταξης του προσωπικού. Για παράδειγμα, η πρώτη ημέρα πρόσληψης γιορτάζεται με ένα breakfast με τον manager και την ομάδα του νεοπροσληφθέντος. Λόγω Covid πέρυσι αποφάσισαν αντ’ αυτού να στείλουν breakfast στο σπίτι των νεοπροσληφθέντων ως έκπληξη. 

Η άποψη των αξιολογητών

Η εταιρεία έχει πετύχει την εξέλιξή της και την αύξηση των εργασιών της χάρη στις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της. Επομένως, η καινοτομία, και η καλλιέργεια ενός κλίματος που ευνοεί την ανάπτυξή της βρίσκονται στην καρδιά της εταιρικής κουλτούρας. Η ενίσχυση της πρωτοβουλίας και η έλλειψη micromanagement συμβάλλουν επίσης στο καλό εργασιακό περιβάλλον.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Ενθαρρύνει τη συνεργασία και αναδεικνύει/επιβραβεύει την εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Η διοίκηση έχει υπέροχους ανθρώπους, που βρίσκονται κοντά στον εργαζόμενο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή