Harbor Lab: Συνεργασία και επικοινωνία

Harbor Lab: Συνεργασία και επικοινωνία

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Harbor Lab: Συνεργασία και επικοινωνία-1Η HARBOR LAB είναι μια νεοφυής επιχείρηση, η οποία έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο λογισμικό που βοηθά τις πλοιοκτήτριες εταιρείες και τις εταιρείες διαχείρησης πλοίων να μειώσουν τα λιμανιάτικα έξοδά τους-DΑs, αλλά και τον χρόνο που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τον ελέγχο των εξόδων αυτών, αυτοματοποιώντας και βελτιστοποιώνοντας τις διαδικασίες τους. 

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Όλοι οι υπάλληλοι δικαιούνται έως και 30 ημέρες άδεια τον χρόνο, ενώ δίνεται η δυνατότητα για επιπρόσθετες ημέρες άδειας για νέες μητέρες και νέους πατέρες, για ασθένεια ανά έτος χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών, για γενέθλια ή ονομαστική εορτή, καθώς και επιπλέον ημέρες άδειας χωρίς αποδοχές.  
• Δεν ισχύει συγκεκριμένο ωράριο, αρκεί οι εργαζόμενοι να συμπληρώνουν τις απαιτούμενες ώρες εργασίας, δύναται αποχώρηση νωρίτερα κάποιες μέρες (early Fridays) και ευέλικτο ημερήσιο πρόγραμμα για νέες μητέρες. 
• Η εταιρεία υποστηρίζει τον ανοιχτό τρόπο επικοινωνίας και για τον σκοπό αυτό έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο λογισμικό που προωθεί τη διαφάνεια στις συναλλαγές, την καλύτερη ανακατανομή πόρων των εταιρειών που το χρησιμοποιούν, τη μείωση του «ανθρώπινου λάθους» και της γραφειοκρατίας και τον πιο αποδοτικό έλεγχο εισερχόμενων και εξερχόμενων πληροφοριών.
• Η συνεργασία, η καινοτομία, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη προωθούνται και ενθαρρύνονται, ενώ ζητείται και η άποψη όλων των εργαζομένων για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για την εξέλιξη της εταιρείας.
• Η ισορροπία εργασίας και προσωπικής ζωής είναι προτεραιότητα για την εταιρεία, ενώ παράλληλα, παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση σε υγιεινά σνακ, χώρους box to create, τραπέζι ping-pong κ.ά., προωθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η άποψη των αξιολογητών

Η εταιρεία δίνει έμφαση στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας. Είναι μικρή, με ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας μεταξύ ιδιοκτήτη και εργαζομένων, ενώ υπάρχει ευελιξία ως προς το ωράριο και ομαδικό συμβόλαιο. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Η Harbor Lab είναι η δεύτερή μας οικογένεια. Είμαστε όλοι μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλο σε ό,τι χρειαστεί.
• Πολύ ευχάριστο κλίμα, άψογη συνεργασία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT