Τwitter: Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι η Λίντα Γιακαρίνο αναλαμβάνει χρέη CEO

Τwitter: Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι η Λίντα Γιακαρίνο αναλαμβάνει χρέη CEO

Η Λίντα Γιακαρίνο, ήταν πρόεδρος παγκόσμιας διαφήμισης και συνεργασιών της NBCU

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επικεφαλής διαφημίσεων του NBCUniversal Λίντα Γιακαρίνο, παραιτήθηκε από τη θέση της και εντάσσεται στο Twitter ως η επόμενη διευθύνουσα σύμβουλος, όπως επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης του κοινωνικού δικτύου Έλον Μασκ μέσω σχετικού tweet την Παρασκευή.

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Λίντα Γιακαρίνο ως τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter!» έγραψε ο Μασκ στο Twitter. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «θα επικεντρωθεί κυρίως στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ εγώ θα επικεντρωθώ στο σχεδιασμό προϊόντων και στη νέα τεχνολογία». Ο Μασκ ανέφερε επίσης: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Λίντα για να μετατρέψω αυτή την πλατφόρμα σε X, την εφαρμογή για τα πάντα».

Η Λίντα Γιακαρίνο, ήταν πρόεδρος παγκόσμιας διαφήμισης και συνεργασιών της NBCU.

Ήδη από τον Νοέμβριο ο Μασκ είχε προαναγγείλει ότι θα περιόριζε τον χρόνο ενασχόλησής του με το Twitter και θα έβρισκε έναν νέο επικεφαλής για να διευθύνει την εταιρεία.

Όπως σημείωνε χθες η WSJ, μετά την εξαγορά του Τwitter από τον Έλον Μασκ πέρυσι, πολλοί διαφημιστές σταμάτησαν τις δαπάνες τους λόγω ανησυχιών ότι θα μπορούσε να αποδυναμώσει τον έλεγχο περιεχομένου ή γενικότερης αβεβαιότητας για την κατεύθυνση που θα ακολουθούσε το Τwitter υπό τη νέα του ηγεσία.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT