Φοιτητές παρουσίασαν τις ιδέες τους στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

Φοιτητές παρουσίασαν τις ιδέες τους στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος φιλοξένησε επτά ομάδες φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίες παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους καινοτόμες ιδέες κατά την ετήσια γενική του συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ERGON SHOWGROUND στον Βόλο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος είχε τη χαρά να φιλοξενήσει επτά ομάδες φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίες παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους καινοτόμες ιδέες, κατά την ετήσια γενική του συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ERGON SHOWGROUND στον Βόλο.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, στο πλαίσιο της εικοσαετούς συνεργασίας του με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και προκειμένου να υποστηρίξει και να προωθήσει τα καινοτόμα επιχειρηματικά εγχειρήματα ομάδων φοιτητών όπως αυτά παρουσιάστηκαν στον ετήσιο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας του ΠΘ «Καινοτολμώ 2023», φιλοξένησε τους φοιτητές και τις ιδέες τους στην ανοικτή ετήσια γενική του συνέλευση.

Φοιτητές παρουσίασαν τις ιδέες τους στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος-1

Οι επτά ομάδες των φοιτητών με τις ακόλουθες ονομασίες: e-tree, Re-stretto, Cotton bricket, Water Coaster, Εξυπνος κάδος ανακύκλωσης, CarpOil & Nom-Nom, παρευρέθηκαν στον χώρο και τοποθέτησαν flipcharts, πίνακες και posters, παρουσιάζοντας τις ιδέες τους και συνομιλώντας με τους ενδιαφερόμενους. 

Πλήθος συμμετεχόντων στη συνέλευση, μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος της ΕΕ, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, πολιτικοί και επιχειρηματίες, είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να συζητήσουν με τους φοιτητές για τις καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις τους.

Φοιτητές παρουσίασαν τις ιδέες τους στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος-2

Παράλληλα ο επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του ΠΘ Δρ Γεώργιος Σταμπουλής, μιλώντας στην ανοικτή εκδήλωση της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου, παρουσίασε τις δράσεις και το έργο της ΜΟΚΕ, η οποία κλείνει φέτος 20 χρόνια δραστηριότητας και αναφέρθηκε στη μακροχρόνια και ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία με τον Σύνδεσμο, με την υποστήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε φέτος ο ετήσιος Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας του ΠΘ «Καινοτολμώ 2023».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή