Αύριο ο διαγωνισμός για το πρώην Lycabettus

Αύριο ο διαγωνισμός για το πρώην Lycabettus

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για αύριο έχει ορισθεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών η ημερομηνία πραγματοποίησης του επαναληπτικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση επταώροφου κτιρίου της (πρώην ξενοδοχείο Athens Lycabettus) στο Κολωνάκι, επί της οδού Βαλαωρίτου 6. Το κτίριο για χρήση ξενοδοχειακής μονάδας μπορεί να ενοικιασθεί κατ’ ελάχιστον 12 χρόνια. Σύμφωνα με τη διακήρυξη, ως αρχική τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού για την ανάδειξη πλειοδότη και τον καθορισμό μηνιαίου μισθώματος ορίσθηκε το ποσό των 12.972 ευρώ μηνιαίως. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον διαγωνισμό, που αρχικά διενεργήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου και ακυρώθηκε, είχαν κατατεθεί από επιχειρηματικούς ομίλους 18 προσφορές, εκ των οποίων οι 14 είχαν προκριθεί μετά τον αρχικό έλεγχο των δικαιολογητικών τους.

Ο υποψήφιος μισθωτής θα δικαιούται να ανακαινίσει και να εκσυγχρονίσει το ακίνητο μετά από συναίνεση της εκμισθώτριας. Οι δαπάνες για τις προτεινόμενες εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του ξενοδοχείου θα συνυπολογίζονται για την επιλογή του μισθωτή και το ύψος της προσφοράς του μόνο εφόσον υπερβαίνουν την προσφορά για το μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς να συμψηφίζονται με μισθώματα. Για όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό της 17ης Σεπτεμβρίου και κατέθεσαν δικαιολογητικά συμμετοχής, σημειώνεται ότι αυτά θα λαμβάνονται υπόψη από την Επιτροπή του διαγωνισμού εφόσον είναι σε ισχύ, χωρίς να απαιτείται επανυποβολή τους. Επίσης, όσοι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στον ακυρωθέντα διαγωνισμό και είχαν ελλείψεις στον φάκελο δικαιολογητικών συμμετοχής μπορούν να λάβουν μέρος διορθώνοντας όσα δικαιολογητικά κρίθηκαν ελλιπή. Ολοι οι συμμετέχοντες θα καταθέσουν εκ νέου αίτηση και φάκελο οικονομικής προσφοράς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT