Παραίτηση με αιχμές από την «Ελληνικό Α.Ε.»

Παραίτηση με αιχμές από την «Ελληνικό Α.Ε.»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραιτήθηκε χθες ο Χρήστος Καπάταης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής στο Δ.Σ. της εταιρείας «Ελληνικό Α.Ε.», από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ διόρισε στην αρχή της εβδομάδας τέσσερα νέα μέλη, γεγονός που επιβεβαιώνει την πρόθεση από την πλευρά του Ταμείου να ξεπαγώσει την υπόθεση της αξιοποίησης του Ελληνικού. Συγκεκριμένα, νέα πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος ανέλαβε η κ. Σουλτάνα Σπυροπούλου και μέλη ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπόλεως, η κ. Αθηνά-Μαρία Κόλλια, δικηγόρος και νομική σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, και ο κ. Ιωάννης Μανούσος, μηχανικός.

Στην επιστολή παραίτησής του ο Χρ. Καπάταης αφήνει αιχμές για τα νέα μέλη της «Ελληνικό Α.Ε.» και τις θέσεις τους όσον αφορά στην αξιοποίηση του χώρου: «Η διακηρυγμένη και προγραμματική θέση της Διοικούσας Περιφερειακής Παράταξης Αττικής “Δύναμη Ζωής” (σ.σ. παράταξη της Ρένας Δούρου) για το Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού ήταν και είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ήπια ανάπτυξη. Αποψη και θέση που χρόνια υπερασπιζόμαστε μαζί με την τοπική κοινωνία. Εκπροσωπώντας στο Δ.Σ. της «Ελληνικό Α.Ε» τη Διοικούσα Περιφερειακή Παράταξη Αττικής “Δύναμη Ζωής”, θεωρώ ότι διαμορφώνονται συνθήκες που δυσκολεύουν την αξιοποίηση του χώρου με βάση τις εκπεφρασμένες θέσεις μας», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή