Σύντομα (12/11/15)

3' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η SingularLogic επεκτείνει τη συνεργασία με τη SAP

Η SingularLogic, θυγατρική του ομίλου της MIG, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τη SAP αναφορικά με τη διάθεση της πλατφόρμας SAP HANA, καθώς και την πρώτη πώληση της νέας γενιάς σουίτας εφαρμογών SAP S/4HANA από πιστοποιημένο συνεργάτη στην Ελλάδα. Το S/4HANA, ανεπτυγμένο εξ ολοκλήρου στην πλατφόρμα SAP HANA, αποτελεί τη νέα σουίτα εφαρμογών 4ης γενιάς της SAP ως εξέλιξη των SAP R/2 και SAP R/3. Η νέα σουίτα, με τη δυνατότητα ενοποιημένης διαχείρισης όλων των συστημάτων της εταιρείας σε μία πλατφόρμα, επιτυγχάνει: Εξοικονόμηση του συνολικού κόστους διαχείρισης εξοπλισμού (hardware) της εταιρείας. Εκθετική βελτίωση στους χρόνους επεξεργασίας των δεδομένων επιτυγχάνοντας άμεσο reporting. Μεγαλύτερη ευχρηστία με ενιαίο περιβάλλον εργασίας προσαρμοσμένο σε όλες τις συσκευές (tablet, mobile device, desktop). H SingularLogic, στο πλαίσιο της 15ετούς συνεργασίας της με τη SAP και ως πιστοποιημένος συνεργάτης διάθεσης SAP HANA, είναι ο πρώτος συνεργάτης της SAP στην Ελλάδα που διέθεσε το S/4HANA.

Συνεργασία Lavipharm με τον όμιλο Valeant

Πολυετή συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η Lavipharm με τον πολυεθνικό όμιλο Valeant. H συμφωνία αφορά στην αποκλειστική προώθηση, διανομή και πώληση στην Ελλάδα και την Κύπρo όλων των φαρμακοτεχνικών μορφών του γνωστού αναλγητικού Algon της Lavipharm από τη Valeant/PharmaSwiss Hellas, ελληνική θυγατρική του ομίλου Valeant. Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της Lavipharm Τάνια Βρανοπούλου τόνισε: «Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας απόφασης να επικεντρωθούμε στον τομέα των διαδερμικών συστημάτων χορήγησης φαρμάκων, η συνεργασία μας με τη Valeant για το Algon ισχυροποιεί τη θέση μας στον χώρο των ΟTC (μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενων φαρμάκων) και ιδιαίτερα σε αυτόν των αναλγητικών». «Η ανάληψη της διανομής, προώθησης και πώλησης του Algon και η σταδιακή κυκλοφορία των νέων συμπληρωματικών του μορφών θα συμβάλλουν σε μια δυναμική ανάπτυξη και σε μια σημαντική και αμοιβαία επωφελή συνεργασία», σχολίασε ο γενικός διευθυντής της Valeant/ PharmaSwiss Hellas Ελλάδας Κύπρου Μάλτας Ιάκωβος Μιχαλίτσης.

Tο ξενοδοχείο Bill & Coo Suites and Lounge ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων Τhe Leading Hotels of the World. Tο ξενοδοχείο, που βρίσκεται κοντά στη Χώρα της Μυκόνου, διακρίθηκε φέτος στο πλαίσιο του World Tourism Forum, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, λαμβάνοντας το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου μπουτίκ. Επίσης, διακρίσεις είχε λάβει κατά τη περυσινή χρονιά στο πλαίσιο των Boutique Hotel Awards στο Λονδίνο, καθώς και των World Travel Awards στην Αθήνα. Το δίκτυο ανεξάρτητων πολυτελών ξενοδοχείων Τhe Leading Hotels of the World αποτελείται από 400 και πλέον ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες βρίσκονται σε περισσότερες από 80 χώρες. Το δίκτυο ιδρύθηκε το 1928.

Επιβαρύνσεις από φορολογικό έλεγχο

Kαταβλητέοι φόροι και προσαυξήσεις συνολικού ύψους 205.487,04 ευρώ, ήτοι ποσά 93.403,20 ευρώ και 112.083,84 ευρώ αντίστοιχα, για το οικονομικό έτος 2007 προέκυψαν για την εισηγμένη ΕΛΓΕΚΑ από τον φορολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΚΕΜΕΕΠ). Οπως αναφέρει η ΕΛΓΕΚΑ, είχε σχηματίσει σχετική πρόβλεψη σε προηγούμενες χρήσεις, με αποτέλεσμα το ποσό που θα επιβαρύνει τα αποτελέσματα της χρήσης 2015 να ανέρχεται σε 132.927,04 ευρώ. Μετά τον τελευταίο φορολογικό έλεγχο της χρήσης 2007, οι μόνες ανέλεγκτες χρήσεις της εταιρείας είναι οι χρήσεις 2008, 2009 και 2010.

Σε νέες εγκαταστάσεις η Playmobil Hellas

Η μεταφορά των εγκαταστάσεων της Playmobil στο νέο ακίνητο ξεκίνησε από το 2012, οπότε η εταιρεία θέλησε να επεκτείνει και να εκσυγχρονίσει τον χώρο της. Το έργο άρχισε με την αναζήτηση και την αξιολόγηση από τη Stirixis του κατάλληλου ακινήτου, το οποίο έπρεπε να τηρεί συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές του γερμανικού ομίλου Geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG, στον οποίο ανήκει και η Playmobil Hellas.

Στις νέες εγκαταστάσεις της Playmobil Hellas στην Αθήνα επανασχεδιάστηκαν και μεταφέρθηκαν όλοι οι προκαθορισμένοι χώροι, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται το Playmobil Funpark (ένα από τα 5 που υπάρχουν παγκοσμίως), το Funstore (ο χώρος πώλησης των παιχνιδιών της Playmobil), το Café, το πρώτο showroom/κατάστημα της Lechuza παγκοσμίως, καθώς και τα νέα γραφεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή