Θετικός στον κορωνοϊό ο επικεφαλής του μεγαλύτερου ταμείου στον κόσμο

Θετικός στον κορωνοϊό ο επικεφαλής του μεγαλύτερου ταμείου στον κόσμο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του κρατικού επενδυτικού ταμείου της Νορβηγίας, Νικολάι Τάνγκεν. Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο LinkedIn, ο 54χρονος διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου επενδυτικού ταμείου στον κόσμο ανακοίνωσε ότι έκανε το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία, αλλά με ήπια συμπτώματα.

Ο Τάνγκεν έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση στο διαμέρισμά του στο Όσλο, από όπου θα συνεχίσει να εργάζεται τις επόμενες εβδομάδες. Ο κ. Τάνγκεν είναι στο «τιμόνι» του κρατικού επενδυτικού ταμείου της Νορβηγίας -με περιουσιακά στοιχεία 1,2 τρισ. δολαρίων- από τον Σεπτέμβριο, ενώ πριν ήταν manager σε hedge fund του Λονδίνου.

Ο ίδιος δεν γνωρίζει πώς προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. «Ορισμένοι από τους πιο στενούς μου συνεργάτες που ήταν μαζί μου σε συσκέψεις έχουν τεθεί σε καραντίνα», ανέφερε ο κ. Τάνγκεν. «Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, είναι καλά στην υγεία τους. Και όλοι όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί μου έχουν ήδη ενημερωθεί. Μείνετε ασφαλείς», αναφέρει ο κ. Τάνγκεν στο λογαριασμό του στο LinkedIn.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή