Ο Ελτον Τζον θα δημοπρατήσει έργα τέχνης και αντίκες που αξίζουν εκατομμύρια

Ο Ελτον Τζον θα δημοπρατήσει έργα τέχνης και αντίκες που αξίζουν εκατομμύρια

Θα πραγματοποιηθούν οκτώ ξεχωριστές δημοπρασίες από τον οίκο Christie’s στη Νέα Υόρκη, με περίπου 900 τεμάχια η αξία των οποίων υπολογίζεται σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια 

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφού πούλησαν το σπίτι τους στην Ατλάντα το 2023 για 7,2 εκατομμύρια δολάρια, ο ποπ σταρ Elton John και ο σύζυγός του, David Furnish, αποχωρίζονται το περιεχόμενό του.

Οκτώ ξεχωριστές δημοπρασίες από τον οίκο Christie’s στη Νέα Υόρκη θα περιλαμβάνουν περίπου 900 τεμάχια, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια συνολικά. 

Οι δημοπρασίες θα περιλαμβάνουν τα πάντα, από ένα ζευγάρι ασημένιες μπότες του τραγουδιστή της δεκαετίας του 1970 (εκτίμηση: 5.000 έως 10.000 δολάρια) έως τη δίπορτη κάμπριο Bentley από τη δεκαετία του 1990 (25.000 έως 35.000 δολάρια).

Ενα σημαντικό μέρος της πώλησης αποτελείται από εντυπωσιακά προσωπικά αντικείμενα από τη συλλογή του τραγουδιστή. Ανάμεσά τους βρίσκονται ένα Rolex Daytona με χρυσό 18 καρατίων, διαμάντια και ένα πορτοκαλί ζαφείρι, που υπολογίζεται στα 40.000 έως 60.000 δολάρια. Το πιάνο Yamaha του John, το οποίο διακοσμούσε το σαλόνι του, εκτιμήθηκε από 30.000 έως 50.000 δολάρια. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή