ΣΗΜΕΡΑ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποζημιώσεις 750 έως 1.500 ευρώ ανά επιβάτη προτείνει η επίτροπος Μεταφορών να υποχρεούνται να καταβάλλουν οι αεροπορικές εταιρείες εφ’ όσον με υπαιτιότητά τους δεν γίνει μια πτήση ή δεν ταξιδέψει ένας επιβάτης. Εξαιρετικά χρήσιμη πρόταση, εφ’ όσον εγκριθεί, και για τους εν Ελλάδι ταλαίπωρους του τετραήμερου χιονιά, που «πάγωσε» το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ωστόσο, τα θέμα κρίνεται «πολύπλοκο» και όπως μεταδίδεται, εξετάζεται το ενδεχόμενο αποδέσμευσης της κυβέρνησης από τον διαγωνισμό που μέχρι στιγμής οδηγεί τον έλεγχο των ΕΛΤΑ και της θυγατρικής του, μέσω των Γαλλικών Ταχυδρομείων στα χέρια του ΔΟΛ και της Intrasoft, βασικών μετόχων του Φτερωτού Ερμή. Με συνέπεια να ξεδιπλώνονται διαπλοκές και ασυμβίβαστα τα οποία δεν κρύβονται και δεν ξεπερνιούνται, καθώς υπάρχει σαφής γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία δεν μπορεί να αγνοηθεί.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT