ΣΗΜΕΡΑ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Νέα εποχή για την Ρanafoκαι για σας». Τουλάχιστον για όσους είστε συνδρομητές της. H μετονομασία της εταιρείας σε Vodafone παρουσιάστηκε επισήμως χθες, όπως ακριβώς προαναγγέλλει εδώ και πολλούς μήνες το προαναφερθέν διαφημιστικό μήνυμα. Επόμενος στόχος, πάντως, του βρετανικού κολοσσού είναι ο πλήρης μετοχικός έλεγχος της εταιρείας.

Οσο κι αν αποφεύγει όπως ο… διάολος το λιβάνι τις μεγάλες κουβέντες, με το κατόρθωμά του αφαίρεσε όπλα σκληρής κριτικής από τον Τύπο, αλλά και από μεγάλη μερίδα των φίλων της ομάδας, που πάντα περίμενε ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Δεν θα πρέπει, επίσης, να περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως επί των ημερών του, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν ιστορικές νίκες: πέρσι, συνέτριψαν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό με 4-1 και στο Ολυμπιακό Στάδιο την AEK με 6-1, ενώ την Κυριακή το βράδυ έγινε η μεγάλη ανατροπή, μοναδική στην ιστορία των συναντήσεων AEK – Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT