ΣΗΜΕΡΑ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Μεταφορών κ. Ευρ. Στυλιανίδης αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των ασφαλιστικών εταιρειών για απόσυρση της τροπολογίας, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται στους κατά τόπους συνεργάτες εταιρειών οδικής βοήθειας να συνεργάζονται με περισσότερες από μια εταιρείες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Για τη συγκεκριμένη τροπολογία δόθηκε τελικά παράταση έξι μηνών για την εφαρμογή της. Η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, με την οποία του ζητεί την απόσυρση της τροπολογίας, υποστηρίζοντας ότι είναι φωτογραφική υπέρ μιας συγκεκριμένης εταιρείας οδικής βοήθειας.

Στα 15 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε το έλλειμμα της Βρετανίας

Σε επίπεδα ρεκόρ εκτινάχθηκε το δημοσιονομικό έλλειμμα της Βρετανίας τον Ιούνιο, φτάνοντας τα 13 δισ. στερλίνες (15 δισ. ευρώ). Οπως ανακοίνωσε χθες η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας, το έλλειμμα αυτό, θεαματικά αυξημένο σε σχέση με τα 7,5 δισ. στερλίνες του περυσινού Ιουνίου, οφείλεται στη συρρίκνωση των φορολογικών εσόδων λόγω της οξύτατης οικονομικής κρίσης. Η καθίζηση των φορολογικών εσόδων τον Ιούνιο οδήγησε σε νούμερα που οι αναλυτές χαρακτήρισαν «αποκρουστικά».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT